Santa Monica Pier

Santa Monica Pier er især kendt for et gammendags tivoli, som er utrolig hyggeligt om aftenen.

Santa Monica Pier

Santa Monica er eftertragtet, og især om sommeren er der et stort rykind med badeglade personer og børnefamilier der skal have en candyfloss og prøve de gamle forlystelser i det gamle tivoli, Pacific Park, der er placeret på molen.

Her kan I prøve roller coasteren, pariserhjulet eller være heldige at fange en koncert efter det er blevet mørkt. Der er også gode muligheder for at få noget at spise, hvor det er især udsigten der trækker. Men tag rigeligt med dollars med, for priserne har fået et nyk opad. Det er ret turistet derude og der kan være lidt for meget gøgl for manges smag, men kombinerer man det med en forudgående strandtur enten på Santa Monica Beach eller Venice Beach ved siden af, så er det det hele værd. Bliver I hængende venter der jer en flot solnedgang for enden af molen, der er flot oplyst fra tivoliet.

Tip: I kan parkere på dækket ved molen ved at tage rampen hvor Ocean Ave og Colorado Blvd krydser hinanden. Koster 3 dollars i timen, maks. 15 dollar for en dag. 

 

Billede af Ian D. Keating

Jeppe Hansen

Jeppe Hansen

Jeg har rejst en masse i Californien og er vild med naturen og ikke mindst den enorme gæstfrihed amerikanerne udviser. Her på calitours.dk deler jeg ud af de erfaringer jeg har gjort mig mens jeg har læst og rejst i Californien. Smid endelig en kommentar hvis du lige har været af sted, eller hvis du har noget du gerne vil bidrage med.
Jeppe Hansen

Latest posts by Jeppe Hansen (see all)