San Francisco

Wine Lover’s Luxury Wine Country Tour

Luksus vintur fra San Francisco til Napa Valley og/eller Sonoma. Fantastisk tur i luksus-minibus, hvor I besøger flere vinproducenter i Nordcalifornien.

Vinmark i Californien

Luksus vinsmagningstur i en lille semi-privat gruppe med en erfaren turguide, der fortæller om vindistrikterne Napa Valley og Sonoma, som i kører gennem det californiske vinland.

Da gruppen er lille, har I mulighed for at finde en rute sammen, som tilgodeser jeres præferencer. I Napa Valley kan I besøge regionerne Rutherford, Oakville, St. Helena, Yountville eller Stags Leap. Hvis der er tid, kan I endda tage til Sonoma. Der bliver afsat tid til en lille picnic på en af vingårdene eller et besøg på en restaurant i området. Dog vil der også være mulighed for olivenolie- og ostesmagning på turen.

Betaling for vinsmagningerne på de forskellige “wineries” er ikke inkluderet i denne billet. Nogle steder er der gratis vinsmagning, andre steder skal man betale 5-10$ og i nogle tilfælde op til 25$.

Højdepunkter

  • Opsamling og afsætning på jeres hotel i Downtown San Francisco
  • Udforsk vindistrikterne Napa Valley, Sonoma Valley begge
  • Smag 4-6 Boutique Wineries
  • Mulighed for at skræddersy turen til jeres præferencer
  • Olivenolie & ostesmagning
  • Vinsmagningsgebyr (ikke inkluderet i billet): Pris afhængig af hvilke vingårde der besøges
  • Lille gruppe i luksus minibus med “premium captain” sæder
  • Ekspert turguide

 

Tidsplan

8:00 – 8:15: Opsamling ved Extranomical Tours i San Francisco SOMA.

8:15 – 9:00: Hvis I bor på hotel i Downtown San Francisco eller Fisherman’s Wharf, kan i blive opsamlet uden for jeres hotel.

9:00 – 9:10: I krydser Golden Gate Bridge og kører gennem Marin Headlands. Måske stopper I og tager et hurtigt billede hvis vejret tillader det. Ellers fortsætter I nordpå og…

9:10 – 9:20: …samler folk op i Sausalito hvis det er nødvendigt.

9:20 – 10:30: I rejser nordpå via U.S. 101 gennem Marin County til Sonoma Valley eller endnu længere. I er nu i det californiske vinland!

10:30 – 12.00: Der skulle være tid til at besøge to til tre vingårde før frokost. Lær om processerne i vinproduktion og om hvad der gør de californiske vine så specielle.

12:00 – 13:00: I spiser frokost, enten på en af vingårdene eller et sted i Napa. Alternativt kan vi starte turen tilbage og nå frokosten i Sonoma.

13:00 – 16:00: Efter frokost tilbringer I noget mere tid på vingårdene i Napa Valley og arbejder os sydpå. Eller måske tager vi nordpå ind i Sonoma Valley, hvis i ikke allerede er der, og fortsætter så sydpå mod Carneros til lidt flere vinstop.

16:00 – 16:45: I kan tage et stop ved Golden Gate Bridge og tage et par billeder på vej hjem.

17:00 – 18:00: Hen mod kl. 18 bliver I sat af ved jeres hotel Downtown eller ved Fisherman’s Wharf.