Extranomical Tours er vores lokale samarbejdspartner i San Francisco. Firmaet er specialist i kvalitetsture i San Francisco Bay Area og den nordlige del af Californen.

Extranomical Tours logo

Extranomical Tours er San Francisco’s vel nok bedste tourarrangør, med 15-20 a byens dygtigste guides. De slår sig på ikke at lave kedelige ensartede ture til masserne, men i stedet give store oplevelser, som du deler med dine rejsekammerater og få andre. Typisk foregår turene i små minibusser med 12-15 pladser, og du får derfor rig mulighed for at small talke og få alt ud af de lokale guides. Nedenfor finder du yderligere information om Extranomical Tours og deres betingelser for afbestilling.

 

 

Kontakt Extranomical Tours

Extranomical Tours
928 Harrison Street
San Francisco, CA 94107

Kontorets åbningstider:
Mandag til fredag: 8.00 – 18.00 lokal tid

Telefon:
Alle ugens dage: kl. 14.00-07.00 dansk tid

Tlf: 415-357-0700
Toldfri: 866-231-3752

 

Betingelser og afbestilling af ture

Vi linker her på www.calitours.dk til Extranomical Tours’ mange ture, fordi vi særligt anbefaler dem, og kan stå inde for deres ture. Derfor har vi lavet en affiliate aftale med Extranomical Tours, der der går ud på at vi giver dem flere danske kunder mod et mindre beløb som tak.

Ud over dette, er vi ikke forbundet til deres forretning på nogen måde. Så hvis der skulle opstå situationer i forbindelse med din bestilling hos Extranomical Tours, så skal du kontakte dem, da vi ikke er i stand til at gøre noget. Vi har ikke adgang til deres bookingsystemer og kan derfor ikke hjælpe med at foretage ændringer eller afbestillinger.

Priser

De priser vi oplyser på vores hjemmeside, bliver justeret så snart vi får besked om ændringer, men vi kan ikke garantere at prisen hos os, til enhver tid, matcher den du skal betale hos Extranomical Tours.

Betingelser

Extranomical Tours har en beskrivelse af deres betingelser på deres hjemmeside, som du kan se her. Her kan du læse om deres licenser, priser og andre andelsbetingelser forbundet med de ture du eventuelt køber.

Extranomical Tours informere om at afbestillinger skal laves senest 72 timer før afgang, eller mindst 10 dage før hvis reservationen inkluderer overnatning på hotel eller lignende. Aflysninger og ændringer resulterer i et gebyr på 10% eller $25 (det højeste beløb gælder). Afbestillinger inden for 72 timer vil resultere i et 100% afbestillingsgebyr.