Langdistance bustur i USA – No go!

Det er ikke for at generalisere, men jeg har haft flere kedelige episoder på de her langdistance strækninger, der gør, at jeg ikke kan anbefale Greyhounds ture hvis man rejser alene.

Jeg har flere gange prøvet at tage bussen over længere strækninger i USA (+3 timer) og alle gange har det været med Greyhound. Deres busser er som sådan fine nok med komfortable sæder, men alene det, at chaufføren sidder bag panserglas gør, at man ikke føler sig helt tryg. Typisk ligger Greyhound terminalerne også i nogle skumle områder hvor man helst ikke vil blive sat af efter mørkets frembrud.

I USA kan man få kørekort som 16 årig. Biler, benzin og forsikring er billig, så dem der tager bussen tilhører ofte nogle bestemte samfundslag og nogle er ikke altid guds bedste børn. Jeg har oplevet flere uheldige episoder der gør, at jeg personligt vil leje en bil og køre selv, eller kigge efter en flybillet, hvis det er en mulighed.

Jeppe Hansen

Jeppe Hansen

Jeg har rejst en masse i Californien og er vild med naturen og ikke mindst den enorme gæstfrihed amerikanerne udviser. Her på calitours.dk deler jeg ud af de erfaringer jeg har gjort mig mens jeg har læst og rejst i Californien. Smid endelig en kommentar hvis du lige har været af sted, eller hvis du har noget du gerne vil bidrage med.
Jeppe Hansen

Latest posts by Jeppe Hansen (see all)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>