5 ting du skal huske når du skal i byen i Las Vegas

Las Vegas er fest og farver, men det er lidt anderledes at gå i byen derovre end herhjemme. Vi forklarer her hvad du skal huske og være særligt opmærksom på.

1. Gå i byen med nogle piger (undgå store drenge-grupper)

Hvis det kun og drengene der skal i byen kan I godt forvente at stå i kø og ofte længe på de populære steder. Pigerne kommer gratis ind og springer køen over, så se om I kan snakke jer ind på en pigegruppe og gå med dem ind.

2. Find en hverver på gaden

På travle dage kan det være nødvendigt at komme på gæstelisten. Det gør I nemmest ved at opsøge de “hververe” på The Strip som sørger for at få gæster ind på club’erne. I lader jer blive skrevet op, og får en invitation af ham eller hende I snakker med på mail eller sms. Der vil stå at I skal være der inden et bestemt tidspunkt for at være sikker på at komme ind, og så er det vigtigt at I viser invitationen til dørmanden.

3. Husk dresscode

I Las Vegas kan man sagtens blive afvist i døren hvis man ikke er pænt klædt på, har hvide gummisko på eller hættetrøje. Sørg for at I alle ser skarpe ud – business casual. Det vil være ærgerligt at skulle sende en kammerat tilbage på værelset for at klæde om.

4. Cover-fee

Det var engang billigt at gå i byen i Las Vegas – det har ændret sig lidt. I dag kan du risikere, på de populære steder, at der vil være en entrépris. Beløbet kan svinge mellem $20 til $100. Kom gerne tidligt for at øge chancen for at komme ind og undgå køen, og slip samtidig med en billigere entré.

5. Planlæg forud

Planlæg hvor I vil hen om aftenen, gerne minimum dagen før. Overvej om i vil lægge 400-500 dollars for en flaske, og et bord til fire personer. Så er I sikker på at komme ind, ikke stå i kø alt for længe og I vil samtidig få noget for jeres penge.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>