San Francisco

Yosemite aktiviteter

Her finder du en række oplevelser i Yosemite National Park, som du kan købe online før rejsen.

River Rafting i Yosemite

I Yosemite National Park finder I store naturoplevelser, som kan nydes på mange forskellige måder. Én mulighed er at tage en guidet tur, en anden er at udforske området alene, og en tredje mulighed er at booke en aktivitet, i form af f.eks. river rafting ned gennem Merced River, ridning i Yosemite Valley eller en særlig tilrettelagt vandretur forbi de knap så kendte områder.

 

Yosemite på hesteryg | Bestil her

En af de mest populære aktiviteter i Yosemite er den 2 timers ridetur på hesteryg gennem Yosemite Valley. Børn skal være mindst 7 år og 112 cm (44″) for at være med på turen og den maximale vægt, der er tilladt, er 102 kg. Pris: $74.

 

River rafting halv dag | Bestil her

River rafting er en vanvittig sjov oplevelse, som hele familien kan deltage i. Man skal ikke have vandskræk, men bestemt heller ikke være nervøs. Man har redningsvest på, og båden bliver ledet af en erfaren “kaptajn”. Denne tur giver 3 timer på vandet, og er perfekt for jer der kun er i Yosemite i kort tid. Pris: $103/$115 (børn/voksne).

 

River rafting hel dag | Bestil her

En hel dags river rafting for vandhundene. Turen begynder kl. 10 og slutter kl. 17, alt inklusiv sikkerhedsorientering og transport. Pris: $149/$174 (børn/voksne).

 

Yosemite fotovandring | Bestil her

Er fotografering en vigtig del af din rejse, eller vil du bare gerne have nogle super gode billeder med hjem fra ferien? Så skal du booke denne tur med en erfaren fotograf / guide, som giver tips til at tage de mest optimale billeder under vandringen. Pris: $185.

 

Yosemite naturvandring | Bestil her

Fem timers vandring med en naturekspert som guide. På turen fortæller guiden om flora og fauna, som I tilbagelægger kilometervis af skov, granitklipper og søer. Pris: $125.

 

Yosemite eventyrvandring | Bestil her

En smuk vandring gennem Yosemite Valley, hvor I kommer til at tilbagelægge omkring fem miles over fem timer. Der er masser af muligheder for at fotografere og nyde udsigten til flotte vandfald og store granitklipper. Pris: $110.