Bulgogi Hut, Los Angeles

Korean BBQ på Bulgogi Hut i LA er en oplevelse. Du er selv kokken, men til gengæld er der all-you-can-eat.

Korean BBQ i LA - Bulgogi Hut

Bulgogi Hut er Korean BBQ i ordets bedste forstand. Restauranten finder du i Korean Town og den er ret populær. Så forvent helt op til en times kø. For at undgå dette kan man lade sig skrive op i døren og så gå en kort tur, mens man venter.

Korean BBQ er ikke så kendt herhjemme, men ideen er simpelthen at man steger sit eget kød ved bordet. På Bulgogi bliver man placeret ved et bord med en gasgrill i midten og en emhætte hængende oven over. Tag en trøje med, da det godt kan blive lidt køligt at sidde under den. Tjeneren kommer herefter med menu-kortene og i har tre valgmuligheder. De tre menuer A,B og C til henholdsvis $15, $19 og $22 giver jer mulighed for at vælge hvad for noget kød og hvilke grøntsager I vil have. Det er buffet efter konceptet all you can eat. Ved siden af får I ris og små portioner med koreanske lækkerier.

Der er refill på sodavand så ungerne kan få lov til at drikke alt det de vil. Vi har prøvet dem alle, og vil klart anbefale menu C da man her får noget rigtig lækkert kød. Løbende kan man bestille nye tallerkener med kød der skal på grillen. Husk endeligt at gøre tjeneren opmærksom når grillristen skal skiftes. Marinaden fra kødet sætter sig på et tidspunkt fast, og så kan det godt give lidt røgudvikling. Men alt i alt er det et fint og en helt anderledes måde at spise ude på.

Som en ekstra lille finurlighed spilles der Kpop, koreansk dance musik, på stedet. Det hører sig åbenbart til og så er man da i humør til en bytur bagefter.

CaliTours anbefaler Bulgogi Hut!