Las Vegas

CSI – The Experience

Er du en af dem, der altid har udpeget morderen før alle andre har? Så har du endelig muligheden for at bevise hvor god du er i CSI - The Experience.

CSI The Experience

”Whooooo are you. Who? Who? Who Who?” Er ikke bare introsangen til den populære krimiserie CSI, men også spørgsmålet du skal stille dig selv, hvis du vælger at prøve kræfter med de udfordringer seriens hovedpersoner står over for i hver episode. Det kan du nemlig, hvis du vælger at prøve The CSI Experience på MGM hotellet i Las Vegas. Her kan du blive detektiv for en dag og tage del i opklaringsarbejdet for at finde morderen.

I får nogle instrukser på skærmen og ser efterfølgende et af gerningsstederne, som i får tildelt. Undervejs får i nogle spor i kan kigge nærmere på, mens i tager noter. Når i har samlet spor nok sammen, kan i tage dem med videre i laboratoriet, hvor i får nogle remedier af den nyeste teknologi til at opklare mysteriet.

Til sidst får i præsenteret nogle mistænkte og skal her regne ud, hvem der er den skyldige. Voksne vil nok finde det en smule kedeligt, men større børn vil med garanti føle sig fanget og vil lære en masse om arbejdet som detektiv og den teknologi, der er til rådighed i dag.

Tip: CSI – The Experience anbefales til børn over 12 år. Børn under 12 år skal følges med en voksen.

Billede af Franck Mahon