Dodgers Stadium

Vild med Baseball? Så book en rundvisning på Dodgers stadium, eller se om du kan få billetter til en kamp.

Dodgers stadium

Baseball er en af de mest populære sportsgrene i USA. Los Angeles er godt repræsenteret i den hjemlige liga MLB med Dodgers, som har flere mesterskaber bag sig.

Selvom man ikke forstår reglerne, så kan det stadig være underholdende at se en kamp. Dodgers har plads til 56.000 tilskuere og der er altid stemning til hjemmekampene. De spiller mange kampe fra maj til september, så der skulle være mulighed for at se en kamp live. Billetter starter fra 30 dollars. Køb en skumfinger og støt the “boys in blue” mens du nyder en Brisket Sandwich eller en Hawaiian, på ægte amerikansk vis.

Stadium Tour

Hvis I køber billet til en rundtur på stadionet, får I adgang til nogle af de områder der normalt er lukket for offentligheden. Det er et af de ældste stadions der stadig er i brug, så der er en masse historie gemt, og nogle af de bedste spillere gennem tiderne har spillet her. En rundvisning varer normalt 1 1/2 time og i skal minimum være der 15 minutter før starttidspunktet.

 

Tip: Hvis man gerne vil se en kamp, og ikke er interesseret i holdene som sådan, så er det bedre at se om man kan overvære en kamp i San Francisco, da det er noget særligt.