Downtown LA – DTLA Walking tours

Downtown LA har fået en kraftig makeover, og er ikke længere så utryg at færdes i som den var før i tiden. I dag er her masser af spændende arkitektoniske bygninger.

Downtown LA huser i dag mange flotte bygninger og den bedste måde at opleve det på, er at ved at tage med en af de guidede ture der findes. Køb en guidet walking tour, hvor i går rundt og får fortalt nogle interessante historier om den nye og gamle bydel, samt adgang til de imponerende bygninger.

 

Lidt for enhver smag

Der er ture der viser:

 • Den transformation Los Angeles har været igennem fra dengang til i dag.
 • Den gamle og nye bydel.
 • Byens arkitektur.
 • Lokationer brugt i film.
 • Den mørke side af Los Angeles.
 • Den oplyste del af Los Angeles.

 

Top 10 – Hvis du hellere vil opleve Downtown på egen hånd

 1. LA Central Library: Det centrale bibliotek. Flot arkitektur i art deco, og hjemsted for en af de største bogsamlinger i verden. Det er gratis at komme ind!
 2. Civic Center: samling af regeringsbygninger. Tag op i City Hall Tower og oplev den flotte udsigt. Det er gratis, og har været brugt i film som Superman og LA Confidential.
 3. Walt Disney Hall. Tag en self-guided tur med høretelefoner, eller køb en billet til en opera eller ballet. Det er den bedste måde at opleve bygningen på.
 4. Bradbury bygningen er inspireret af en science fiction bog og med imponerede jernkonstruktioner og træpaneler er den et besøg værd.
 5. Biltmore Hotel har huset mange kendisser og dannet rammen om filmene Ghostbusters og Indenpendence Day.
 6. Westin Bonaventura: Arkitektonisk mesterværk.
 7. Pershing Square: Afholder koncerter, danseoptrædener og viser film om sommeren mens den omdannes til en skøjtebane om vinteren. Hver fredag er det muligt at finde food trucks her.
 8. Cathedral of Our Lady: Flot ny kirke uden kanter.
 9. Los Angeles Times: Se USA’s største avis udefra.
 10. Grand Central Market: Byens ældste indendørs marked, hvor der stadig sælges fødevarer. Førhen var det meget mexicansk inspireret, men i dag er der lidt af hvert.

Hvis vejret er godt, kan I slå et smut forbi Grand Park, køb noget lækkert mad fra en af food trucksene og nyd den i græsset med en flot udsigt til City Hall eller The Music Center.

Men husk, Downtown kan godt virke lidt usikker om aftenen/natten, med mange hjemløse i gaden, så sørg for, at du ikke færdes alene efter mørkets frembrud.