Griffith Park

Når storbylivet bliver for meget, så tag en tur op i Griffith Park og nyd stilheden og den flotte udsigt.

Griffith park

Griffith Park ligger i den nordlige del af byen. Man kan parkere bilen i bunden af bjerget og vandre hele vejen op til Hollywood skiltet på Mount Lee, eller tage en af de mange andre stier, hvis man har mod på det. Den er ret lang og kræver en god fysik. Dog vil I på toppen stå med fronten pegende i samme retning som Hollywood skiltet, så det er ikke fordi I som sådan kan se det. Men der er en helt fantastisk udsigt ind til Los Angeles skyline, og så er det rigtig hyggeligt at sidde deroppe og nyde stilheden. Især på en skyfri dag.  Det er oplagt at tage herop i løbet af dagen eller lige omkring solnedgang.

Området er enormt og består af en zoologisk have, golfbane, Griffith Observatoriet, et græsk teater, Autry Nation Center med indianer udstilling og meget mere. Så hvis man er ude efter en af dem, skal det planlægges så man kommer ind fra den rigtige side. Men der er noget for enhver smag.

I vil opleve at rigtig mange tager turen på hesteryg. Det er ret populært. Hos Sunset Ranch er der ture af 1 til 2 timers varighed enten med eller uden spisning. Læs mere om Sunset Ranch her.

I kan se et kort over stisystemerne og markerede punkter hvorfra det er muligt at se Hollywood skiltet. Klik her.

Tip: Tag vand og madpakke med, da det ikke er muligt at købe noget på vejen. Evt. også et tæppe hvis I vil sidde der i længere tid.

Billede af David Fulmer