Las Vegas

High Roller

Highroller er en af de nyere forlystelser ved The Strip og tager du med den, får du en fantastisk udsigt til The Strip.

Highroller Las Vegas

The Highroller er en af de nyeste forlysteler, og ligger ret centralt lige bag The Strip. Den minder meget om The Eye i London bare 30 meter højere. Derfor er det også den højeste af sin slags i hele verden.

Den står solidt placeret parallelt med The Strip og når du har været hele vejen rundt med hjulet, har du haft en fantastisk udsigt til både den sydlige og nordlige del af The Strip.

En tur varer 30 minutter og der kan være op til 40 personer i hver kabine. Kabinerne er afkølede og aflukkede og der er et par bænke man kan sidde på. Men turen opleves bedst stående helt op ad glasset.

Inden i går ombord på hjulet er der en bar, hvor i kan købe en drink eller en sodavand.

Bagefter kan i passende gå en tur ned af The LINQ som er et stort udendørs underholdningsområde med butikker, restauranter og cafeer. Det er lige ved siden af, og har kostet en formue at etablere.

Billetter kan med fordel købes online, da i derved sparer mellem 10 og  25 procent. Alternativt kan i købe billetter omkring indgangen til Highroller eller ved en af maskinerne på The Promenade. Hvis i ønsker at prøve flere betalende attraktioner ud over denne, så kan i overveje at købe et Go Las Vegas kort. Læs mere her.

Det er dyrere at tage turen om aftenen, da The Strip er flottest når den er oplyst. Børn under 12 kan tage turen gratis. I kan booke billetter her

Billede af Daniel Ramirez