Movie Stars’ Homes Tour

Kom tæt på stjernerne med en tur i en åben van.

Star homes tour hollywood

Hvis du vil endnu tættere på stjernerne står der en masse sælgere langs Hollywood Boulevard og sælger guidede ture i åbne vans. De kører jer til de kendtes huse på de dyre adresser i Los Angeles, og undervejs ser i nogle af de kendte landemærker for byen.

Mens de kører jer rundt, fortæller guiden nogle underholdende historier og det nyeste sladder. De kendte værner meget om deres privatliv så helt tæt på kommer I ikke, men det er alligevel ret sjovt. Målgruppen er hovedsageligt unge, men alle med interesse for Hollywood, film og kendisser er velkommen.

En af disse er Starline’s Movie Stars’ Homes Tour som varer 2 timer. Her sidder I i en lille van med plads til 13 passagerer. Det er en bestseller og de har været på markedet i rigtig mange år. Mange af guiderne elsker deres job, og hvis I får en af dem, så er I sikre på at I får en sjov tur.

Tip #1: Bliv hentet på hotellet for en merpris på 30 % per person.

Tip #2: Hvis I starter fra Chinese Theatre, kan I parkere bilen forholdsvist billigt ved Hollywood & Highland Center ved at bruge indgange ved 1755 N. Highland Ave. (Ved siden af Loews Hollywood Hotel). I vil maks. skulle betale 13 dollars for at holde der hele dagen.

Andre udbydere er Ultimate Hollywood Tours og LA Insider Tours, der også tilbyder disse ture.

Starline har også en Movie Locations Tour, de afholder i samarbejde med et andet firma. Her bliver I fragtet rundt i bus med store vinduer, alt imens filmscenen kører på en stor skærm og guiden fortæller hvad I skal være opmærksom på, inden I passerer den pågældende lokation. Der er et par stops undervejs.

 

Billede af Preyitno