Hop on – Hop off Bus | Los Angeles

Køb et 24, 48 eller 72 timers kort til de røde åbne dobbeltdækkere og bliv kørt rundt til attraktionerne.

Hop on Hop off bus Los Angeles Starline

Hvis du ikke ønsker selv at køre rundt i Los Angeles, så er Hop on – Hop off busserne et godt bud på, hvad du så kan gøre. Det er super nemt. De har ruter til de mest populære attraktioner og det eneste I skal gøre er, at købe et 24, 48 eller 72 timers kort, som giver jeg adgang til at køre med bussen inden for det tidsinterval.

Når i køber billetten på hjemmesiden, eller ved The Chinese Theater, får I udleveret en tidsplan, så I kan se hvornår bussen kører og hvornår den er ved de enkelte stoppesteder. Dem er der i øvrigt 70 af i byen. Ruterne dækker de mest populære områder for turisterne, det vil sige Downtown, Hollywood, Beverly Hills og Santa Monica. I står af når I har lyst – det kunne være stoppestedet ved Rodeo Drive for at se hvor Julia Roberts handlede ind i filmen Pretty Woman. Når I har set det, står I på bussen igen for at komme videre til næste attraktion på listen som I gerne vil se.

Bussen kommer cirka hvert 20.-40. minut og sidste afgang er hen på aftenen. Der er ingen guides med, men I får udleveret nogle høretelefoner hvor en forudindtalt stemme fortæller hvad I ser på højre og venstre side. Hvis der er meget traffik, kan det være lidt svært at høre hvad der bliver sagt – men det kan forbedres, hvis i bruger jeres egne høretelefoner.

Tip #1: Det anbefales at man maksimalt tager to ruter på en dag, for at nå det hele. Det er lidt urealistisk at tro man kan nå flere end det.

Tip #2: Børn over 12 år skal have en voksen billet.

Tip #3: Hvis i starter fra Chinese Theatre, kan i parkere bilen forholdsvis billigt ved Hollywood & Highland Center ved at bruge indgange ved 1755 N. Highland Ave. (Ved siden af Loews Hollywood Hotel). Her skal i maks. betale 13 dollars for at holde der hele dagen.