Las Vegas

Las Vegas Fly Away Indoor Skydiving

Det er det tættest du kommer på et frit fald - uden at springe ud fra et fly.

Vegas indoor skydiving

Indendørs skydiving? Ja, det kan lade sig gøre i Las Vegas hos Flyaway, hvor I får en dragt på, beskyttelsesbriller, ørepropper og hjelm og derefter placeres I oven på den store blæser, som sørger for i holder jer flyvende. Selvom det ser lidt voldsomt ud, er det faktisk en disciplin, som også børn kan deltage i.

I bliver grundigt instrueret i den rette kropsstilling, sikkerhedsforanstaltninger og det at give tegn. Når i skydes op i luften, får i fornemmelsen af, at være i et frit fald. Tyngdekraften er sat ud af spil for et øjeblik med en vindhastighed på op til 190 km/timen. Det er en fed oplevelse for dig, der elsker action og så gør det bestemt heller ikke noget, at Flyaway ligger på en sidegade til The Strip. En tur varer normalt 3 minutter og prisen inkluderer leje af udstyr og den nødvendige træning.

Tip: Der er nogle restriktioner med forholdet mellem ens højde og vægt, man lige skal tjekke op på først – inden man tilmelder sig. Hvis man har haft tidligere problemer med nakke, skulder eller ryg, skal man holde sig fra denne forlystelse. 

Billede af Kennejima