San Francisco

Oakland Raiders Football

Oakland Raiders er kendt som NFL's hårde hunde. De har de vildeste fans, klædt i sort og sølv i "the Black Hole", hver anden weekend gennem NFL-sæsonen.

Oakland Raiders Football

Billede fra June Rivera

Oakland Raiders har, ligesom Los Angeles Rams, været flyttet til en anden by for derefter at flytte tilbage. Tolv år blev det til i Los Angeles for et Raiders-hold der stadig har en del fans i byen. Holdet blev oprettet i 1960 som en del af den, dengang, nye liga AFL. Ligaen fusionerede med NFL i 1969, og i dag er Raiders en del af AFC West divisionen sammen med San Diego Chargers, Denver Broncos og Kansas City Chiefs.

 

En rivalisering i San Francisco Bay

Oakland ligger få kilometer fra San Francisco, kun adskilt af San Francisco Bay. Raiders har siden deres seneste Super Bowl deltagelse haft svært ved at skabe resultater og har ikke været i slutspillet siden 2002. Dog har de en stor historie med hele tre mesterskaber i 1970’erne og 1980’erne.

På trods af mange magre år med utallige trænere og startende quarterbacks, er der nu ved at ske positive ting hos Raiders. Head coach Jack Del Rio, har været i Oakland siden 2015, men en endnu vigtigere tilføjelse til holdet, har formentlig været den unge quarterback, Derek Carr, som blev draftet i 2014. Han har uden tvivl potentiale til at blive Raiders franchise quarterback de næste 10-15 år, og styre holdet til slutspillet.

Alt imens San Francisco 49’ers har svært ved at vinde kampe, har Raiders nu mulighed for at blive det bedste hold i Californien.

 

Billetter til Oakland Raiders

Billetpriser varierer meget afhængig af pladsen. Du finder information om billetter til San Diego Chargers på www.raiders.com/tickets.

 

Kampprogram 2016

Det endelige kampprogram for NFL er endnu ikke klar. Vi opdaterer denne side så snart vi har et opdateret NFL “schedule” for 2016 sæsonen. Vi kender dog allerede modstanderne, som du kan se her:

 

Hjemme

Houston Texans

Indianapolis Colts

Buffalo Bills

Atlanta Falcons

Carolina Panthers

Denver Broncos

Kansas City Chiefs

San Diego Chargers

 

Ude

Jacksonville Jaguars

Tennessee Titans

Baltimore Ravens

New Orleans Saints

Tampa Bay Buccaneers

Denver Broncos

Kansas City Chiefs

San Diego Chargers