San Francisco

Premium Outlet Shopping Tour® & Napa Valley Vinsmagning

Shopping i en af de største outlets i San Francisco Bay Area efterfulgt af en fantastisk vinsmagning i Napa Valley på fredage og lørdage.

Papirsposer fra Vinsmagning og Premium Outlet Shopping TourPremium Outlet Shopping Tour® står i række på et hvidt trægulv

 

Er vinsmagning i det legendariske Napa Valley og 4 timer i et fantastisk shoppingparadis med besparelser op til 70% på mærkevarer, noget for dig? Så se her!

Shop ’till you drop…

Ekstraordinært billige mærkevarer i Vacaville Premium Outlet

Det lokale sightseeing firma Extranomical Tours tilbyder en tur til Vacaville Premium Outlets® i byen Vacaville. Her er der er en særligt lav “sales tax”, hvilket muliggør helt ekstraordinært lave priser på mærkevarer. På turen modtager i et lille VIP-kuponhæfte med rabatkuponer, som I kan bruge i de butikker der deltager i ordningen. I får adgang til over 120 outletbutikker med kendte mærker som for eksempel Gucci, Michael Kors, Calvin Klein, DKNY, Levi’s, Kenneth Cole, Ralph Lauren og Tommy Hilfiger. Derudover modtager I en ekstra VIP-voucher til Westfield Shopping Centre i San Francisco, som I kan bruge til lidt ekstra shopping, hvis shoppingsulten ikke allerede skulle være stillet.

 

Drink ’till you stop…

Efter frokost (ikke inkluderet i turen) går turen til vinsmagning hos en vinproducent i det legendariske Napa Valley. Afhængigt af tilgængelighed på dagen besøges enten den smukke vingård Domaine Carneros, som producerer mousserende vin, eller den nærliggende familieejede vingård Madonna Estate, som blandt andet producerer Pinot Grigo, Chardonnay, Pinot Noir, Carbanet Sauvignon, Gewurztraminer og Muscat Canelli. Ønsker du ikke at deltage i vinsmagningenkan du eksempelvis se dig omkring på den enkelte gård eller i Napa Valleys smukke landskab.

Betaling for vinsmagningen indgår ikke i billetten, men skal tilkøbes på turen. Prisen afhænger af hvilken vingård der besøges.

 

Højdepunkter

  • Shopping i over 120 outletbutikker.
  • Gratis VIP-kuponhæfte med op til $200 i værdi.
  • Ekstra VIP voucher til Westfield Shopping Centre i San Francisco.
  • Napa Valley vinsmagning (ekstra gebyr).
  • Gode fotomuligheder ved Bay Bridge og Golden Gate Bridge.
  • Valgfrit drop-off ved Union Square (fra 29. november) hvor I kan se det store juletræ og den udendørs skøjtebane.