San Diego Chargers Football

San Diego Chargers var indtil 2016, hvor Rams flyttede til LA, det eneste NFL-hold i Sydcalifornien. Holdet spiller i AFC West divisionen sammen med Kansas City Chiefs, Oakland Raiders og Denver Broncos.

Chargers Qualcom Stadium

Chargers har aldrig vundet en Super Bowl, men deltog i 1994-sæsonen, hvor de blev slået af det andet californiske hold, San Francisco 49’ers. Bortset fra manglen på SB titler har Chargers været et stærkt hold i divisionen, som de har vundet 15 gange siden 1959.

Konkurrencen øges i Sydcalifornien

San Diego Chargers har hårdt brug for et nyt stadion, og gik derfor sammen med Oakland Raiders om et fælles projekt i Carson, Los Angeles. Ved en afstemning blandt NFL-holdenes ejere i januar 2016, blev stadion-projektet dog nedstemt til fordel for Rams flytning fra St. Louis til Inglewood, Los Angeles.

Rams dyre stadionprojekt får dog plads til to hold, der kan skifte til at spille hjemme hver weekend, ligesom Jets og Giants også deler stadion i New Jersey. Chargers ejer, Dean Spanos, har dog ikke bestemt om han vil blive i San Diego og bygge et helt ny stadion, eller om han vil leje sig ind hos Rams, som ejes af milliardæren Stan Kronke.

Uanset hvad han beslutter, er konkurrencen om at tiltrække tilskuere øget, efter der nu er to hold i Sydcalifornien. Når de to hold en gang skal mødes, er der i hvert fald lagt op til et lokalderby.

Holdet

Efter 4 divisionstitler i træk mellem 2006 og 2009, anført af running back Ladanian Tomlinson, har Chargers siden haft svært ved at følge med i toppen af AFC-konferencen. Med en god portion talent på holdet, og ikke mindst deres franchise quarterback, Philip Rivers, har de dog gode muligheder for at nå slutspillet i 2016. Holdet trænes i øjeblikket af Mike McCoy, som har en offensiv baggrund som bl.a. quarterbacks coach og offensiv koordinator.

Billetter til San Diego Chargers

Billetpriser varierer meget afhængig af pladsen. Du finder information om billetter til San Diego Chargers på www.chargers.com/tickets.

Kampprogram 2016

 

11. september 10.00 AM: San Diego Chargers @ Kansas City Chiefs

18. september 1.25 PM: Jacksonville Jaguars @ San Diego Chargers

25. september 1.25 PM: San Diego Chargers @ Indianapolis Colts

2. oktober 1.25 PM: New Orleans Saints @ San Diego Chargers

9. oktober 1.25 PM: San Diego Chargers @ Oakland Raiders

13. oktober 5.25 PM: Denver Broncos @ San Diego Chargers

23. oktober 1.25 PM: San Diego Chargers @ Atlanta Falcons

30. oktober 1.05 PM: San Diego Chargers @ Denver Broncos

6. november 1.25 PM: Tennessee Titans @ San Diego Chargers

13. november 1.05 PM: Miami Dolphins @ San Diego Chargers

Bye (Ingen kamp i denne uge)

27. november 10.00 AM: San Diego Chargers @ Houston Texans

4. december 1.25 PM: Tampa Bay Buccanneers @ San Diego Chargers

11. december 10.00 AM: San Diego Chargers @ Carolina Panthers

18. december 1.25 PM: Oakland Raiders @ San Diego Chargers

24. december 10.00 AM: San Diego Chargers @ Cleveland Browns

1. januar 1.25 PM: Kansas City Chiefs @ San Diego Chargers

 

Billede fra SD Dirk