San Diego Padres Baseball

Den ærkeamerikanske sport på aller højeste niveau. San Diego Padres er byens hold, og holder til i Downtown, syd for Gaslamp Quarter.

San Diego Padres

Billede af Keith Allison

San Diego Padres har spillet i Major League Baseball siden ligaen blev udvidet med fire nye hold i 1969. Et hold af samme navn spillede inden da i den sekundære liga, Pacific Coast League.

Padres er et af de mindst vindende hold i MLB, men har dog repræsenteret National League to gange i World Series, nemlig i 1984 og 1998. I modsætning til byens NFL-hold spiller Padres downtown på Petco Park. Og med 162 kampe i grundspillet skulle der være en chance for at få muligheden for at se dem spille. Sæsonen går normalt fra den første søndag i april til den første søndag i oktober, med mindre man kvalificerer sig til slutspillet.

De seneste sæsoner har været ret middelmådige for Padres, og vi skal helt tilbage til 2006 for at finde den seneste af fem divisionstitler. Dog er der altid lagt op til god amerikansk underholdning og måske et par home runs, sammen med cirka 30.000 andre tilskuere.

Find nyheder og kamprogram på padres.com