San Diego Zoo

San Diego Zoo er en verdenskendt zoologisk have hyggeligt placeret i Bilboa Park. Her har du mulighed for at komme helt tæt på de 3700 dyr der findes i Parken.  

San Diego Zoo

San Diego Zoo er kendt for måden, de har indrettet parken på. De har nemlig gjort det muligt at komme meget tættere på dyrene end hvad man er vant til i andre zoologiske haver. Faktisk var de den første zoo, der gik væk fra burene og over til mere naturlige omgivelser for dyrene.

Det er en rigtig god aktivitet for børnefamilier og derfor er det ikke overraskende, at San Diego Zoo på tripadvisor er blevet kåret af brugerne til at være den bedste zoo i hele verden.

Hvis du rejser med børn bør i helt klart opgradere til plus billetten, så i får mulighed for at se en kort 4-D film som oftest vil være Pixars nyeste skud på stammen.

Dyrene

Der er mulighed for at se giraffer, aber, bjørne, flodheste, slanger, løver og mange andre dyr. Den store panda hører til de mere sjældne og der vil ofte være kø for at komme til at se den.

 

Billetter

Der er mange forskellige billettyper, men de vigtigste vil nok være almindelige dagskort til børn og voksne. Disse koster hhv. $40 og $50. Hvis i vil have 4-D filmen med, koster det $6 ekstra, og hedder en plus billet. Se alle billetter her.