San Francisco

SF City Insider’s Tour

Oplev byen i en lille gruppe, hvor du kan se de ting, du ikke får i de store busser. Her på turen kan du, sammen med guiden og de andre, planlægge en skræddersyet rute.

En eftermiddag med oplevelser i og omkring San Francisco, set fra et lokalt perspektiv. Med San Francisco City Insider’s Tour får I mulighed for en semi-privat tour i en minivan, hvor I selv er med til at beslutte ruten, hvis i vil se nogle bestemte områder eller attraktioner. Turen, som udbydes af vores lokale partner, Extranomical Tours, varer hele eftermiddagen (12.30-18.00) og inkluderer afhentning og drop off på dit hotel.

Turen går gennem gemte områder, som de store busture ikke besøger, og du får derfor mulighed for at få nogle tips af guiden, så du undgår turistfælderne. Med sammensætningen af en lille gruppe, er der tid til flere stop, flere fotomuligheder og flere seværdigheder. Mulige highlights på turen inkluderer Fort Point under Golden Gate Bridge og Twin Peaks bakkerne med 360 graders udsigt over byen. Men foreslå endelig guiden nogle særlige attraktioner. Guiden skræddersyer ofte ruten efter gæsternes interesser.

Opgradering med SF Bay Cruise

I kan vælge at gøre det til en heldagstur ved at opgradere med en San Francisco Bay Cruise om morgenen. Her sejler I under Golden Gate broen forbi Alcatraz Island, San Francisco-Oakland Bay Bridge, Fort Mason, Angel Island, Marin Headlands og Sausalito. Med denne flotte sejltur, når du tilbage til eftermiddagsturen, med opsamling i Sausalito kl. 12.30.

En alternativ tur er Muir Woods i kombination med SF City Insider’s Tour. Denne tur kan du læse mere om her på siden.

Priser

SF City Insider’s Tour

Børn (<11 år): $48

Voksne (12+): $73

City Insider’s Tour & San Francisco Bay Cruise

Børn (<11 år): $74

Voksne (12+): $95

 

Tidsplan

12:30 – 13:00: Opsamling fra Sausalito (hvis i vælger Bay Cruise opgraderingen). I kører over Golden Gate Bridge til turarrangørens kontor og samler resten op.

13:00 – 13:30: Opsamling på hoteller i Downtown San Francisco eller Fisherman’s Wharf (for dem der ikke vælger opgradering).

13:30 – 17:30: San Francisco City Insider’s Tour fører jer gennem San Franciscos kendte og glemte gader, med fortællinger fra den lokale guide.

17:30 – 18:00: Turen slutter og I bliver sat af ved jeres hotel Downtown, ved Fisherman’s Wharf eller ved Extranomical Tours’ hovedkontor.

 

Billeder

San Francisco City Tour