San Francisco

Six Flags Discovery Kingdom

Six Flags er verdens største operatør af forlystelsesparker og driver i alt 30 parker. En af dem finder du lidt nord for San Francisco.

Six Flags

Six Flags ligger lidt uden for San Francisco og er til dig der vil have spænding. Med nogle af de hurtigste, højeste og vildeste rutschebaner i USA kan du godt tillade dig, at have høje forventninger. Har man først prøvet en dag i Six Flags Discovery Kingdom, så bliver en dag i forlystelsesparkerne herhjemme aldrig det samme igen.

Six Flags har også noget til børn, så i princippet er det en fremragende ide hvis i rejser som familie. Der er både forlystelser til børn og en tilknyttet dyrepark med pingviner, tigre, elefanter og meget mere, hvor der i løbet af dagen også afholdes shows.

Nogle af forlystelserne stiller krav til barnets højde startende fra 92 cm og opefter. Men læs endelig mere om dette inden i booker billet på hjemmesiden og ellers, så fremgår det ved den enkelte forlystelse.

Når i bliver sultne, så har parken er stort udvalg af mad fra hele verden – dog ved de også hvad de vil have for det – men det er vidst meget normalt.

Parken kan dog virke lidt slidt og skal i alligevel til Los Angeles, så ligger der en Six Flags Magic Mountain som er bedre vedligeholdt og har flere af de store rutschebaner.