Six Flags Magic Mountain

Six Flags er verdens største operatør af forlystelsesparker og driver i alt 30 parker. En af dem finder du lidt nord for Los Angeles.

Six Flags

Six Flags ligger lidt nord for Los Angeles, og er til dig der vil have spænding. Med nogle af de hurtigste, højeste og vildeste rutschebaner i USA kan du godt tillade dig at have høje forventninger. Har man først prøvet en dag i Six Flags, så bliver en dag i forlystelsesparkerne herhjemme aldrig det samme igen.

Six Flags har noget for alle, så i princippet er det en fremragende ide hvis i rejser flere sammen i forskellige aldre. Der er forlystelser til børn, men nogle af dem stiller krav til barnets højde startende fra 92 cm og op efter. Læs endeligt mere om dette inden i booker billet på hjemmesiden, og ellers så fremgår det ved den enkelte forlystelse.

Når  bliver sultne, har parken er stort udvalg af mad fra hele verden.

Parken er utrolig velholdt og har flere rutschebaner end søsterparken Six Flags Kingdom lidt udenfor San Fransisco. Så har man muligheden for at besøge parken i Los Angeles, er den klart at anbefale over den der ligger lidt uden for San Fransisco.