USS Midway

En af byens mest populære attraktioner, ligger i vandet lige ud for San Diego Downtown. Hangarskibet USS Midway var i service i mange år, men står i dag som et museum.

USS Midway

Med sine 296 meter var USS Midway i flere år verdens største skib. Den var i service som hangarskib mellem 1945 og 1992, og var dermed det hangarskib som var i service i længst tid i det tyvende århundrede.

I dag er skibet et museum, som bliver besøgt af mange tusinde hvert år. De fleste bruger tre til fire timer om bord og får adgang til en lang række udstillinger, skibets krigsfængsel, maskinrummet og ikke mindst de 29 restorerede militærfly, som man kan komme ind i.

USS Midway er absolut en af de mest interessante attraktioner i San Diego, ikke mindst for børn. Så er familien afsted, kan far og søn gå om bord på USS Midway mens mor og datter tager på shopping i det nærliggende Seaport Village.

Priser

Priserne er fornuftige til $18 for voksne, $8 for børn mellem 6 og 12 år og $13 for unge (13-17 år) og studerende. Hvis I ikke køber online, men i billetkontoret, vil det koste $2 ekstra per billet.

 

Billede af Prayitno/ THank you for (…