San Francisco

Yosemite & Giant Sequoias ture

Extranomical Tours i San Francisco tilbyder en række ture til Yosemite National Park, der ligger omkring 350 km øst for San Francisco.

Yosemite National Par ture

Et must for alle naturmennesker der besøger Californien, ikke mindst San Francisco, er den berømte nationalpark Yosemite.

Yosemite National Park er på størrelse med Fyn (3.080 km2) og indeholder hundredvis af søer, store skovarealer, dale og kæmpe klipper. Yosemite Valley er området, hvor de fleste turister ankommer og overnatter. Du kan både finde enkeltdagsture og ture der varer op til 5 dage i listen nedenfor.

 

Højdepunkter i Yosemite

  • El Capitan, den legendarisk 900 m høje granitklippe, der ofte bruges til klatring.
  • Half Dome, er en 1.428 m høj granitformation i den østlige ende af Yosemite Valey.
  • Yosemite Falls er det højeste (739 m) vandfald i Yosemite.
  • Bridalveil Falls er endnu et kendt vandfald, der tiltrækker millioner af turister.
  • Inspiration Point (aka Tunnel View) er en fantastisk udsigt over Yosemite valley.

Yosemite Granitklippe

 

Ture til Yosemite

Følgende ture til Yosemite, kan du bestille hos vores lokale partner, Extranomical Tours. Alle ture med afgang fra jeres hotel i Downtown San Francisco.

 

Total Yosemite Experience & Giant Sequoias (1 dag) | Bestil her

BESTSELLER! En hel dag (06.00 til 21.00) med store naturoplevelser. En kombination af Yosemite National Park og Giant Sequoias Tour i bus til 15 eller 36 passagerer.

 

Privat Yosemite Tour | Få en pris her

Bestil en privat tur, hvis i er en gruppe afsted. I får en kyndig turguide med som fortæller en masse om Yosemite. Skræddersyet til jeres interesser.

 

Yosemite Vinter Tour (1 dag) | Bestil her

Yosemite er utrolig smuk om vinteren. Derfor kan du komme på en vintertur, der er specielt planlagt til give jer de mest optimale oplevelser om vinteren. Der skal tages højde for ændringer af turen, afhængig af vejret.

 

Yosemite 1 dags bustur | Bestil her

Denne tur er en afslappet tur, der inkluderer flere pauser undervejs i San Joaqin Valley.  Turen inkluderer de kendte Tunnel View, Half-Dome, El Capitan, Bridalveil Falls, Three Brothers, Sentinel Rock med flere. Turen starter med opsamling mellem kl 6.20 og 7.00, og så er I hjemme igen omkring kl. 21.30 – 22.00.

 

Yosemite 2 dags bustur | Bestil her

Denne tur med én overnatning giver mulighed for at opleve lidt mere, end hvis man kun er afsted en enkelt dag. I vælger selv mellem forskellige typer overnatning (i og uden for parken) afhængigt af om I er på et skrabet budget eller vil have lidt luksus.

 

Yosemite 3 dags bustur | Bestil her

Turen til dem der vil have mere tid til at udforske naturen på egen hånd. Andendagen er uden guide. Vælg mellem forskellige overnatningsformer fra værelse med spa til lejrskoleagtige køjesenge.

 

Yosemite 4 dags bustur | Bestil her

Til de uafhængige rejsende der er klar på eventyr og store oplevelser. To hele dage plus to halve på egen hånd, hvor I kan vandre til de steder I har lyst. Vælg mellem forskellige typer overnatninger.

 

Yosemite 5 dags bustur | Bestil her

Turen for de uafhængige rejsende der er naturkyndige, og ikke er bange for at tilbagelægge mange km over flere dage. Med denne tur får man tre hele dage plus to halve for sig selv. Fås også uden overnatning.

 

Videoer om ture til Yosemite