Sådan tanker du bilen i Californien

Det kan være en anderledes opgave at tanke i Californien, end det er herhjemme.

Når du tanker i USA vil der i enkelte tilfælde stå en medarbejder der tanker for dig, som man ser på film. Så siger du hvor meget der skal på og han gør det for dig.

Hvis ikke, skal du ofte ind i butikken og forudbetale før du kan tanke. Så siger du hvor meget du vil have på. Herefter tanker du. Hvis du ikke bruger hele det reserverede beløb, gør det ikke noget – de bonner dig kun for det du tanker.

I USA kan du typisk tanke regular, unleaded og supreme – det svarer i princippet til 87, 89 og 91/93 oktan. Da det er en lejebil, vil du oftest blot vælge 89 som alle udlejningsbiler kan køre på, med mindre du har lejet en premium model med en avanceret motor, hvor du skal op i en højere oktan.

Hvis du er i tvivl så vil din bil næsten med sikkerhed køre på benzin, da diesel ikke er særlig udbredt i USA.

Benzinpumperne er normalvis sorte i USA. De grønne er til diesel. Priserne opgøres i Gallon, altså 3,8 liter – derfor opdager du hurtigt at benzinen er væsentlig billigere derovre end her i Europa.

CaliTous ønsker dig en god fornøjelse med at tanke og køre i bil i Califiornien.

Har I endnu ikke lejet en bil bør du læse vores guide om biludlejning her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>