Bliv publikum til en serie

En af de mest autentiske oplevelser man kan give sig selv i filmbyen Los Angeles er, at sidde ved første række når indspilningen til en af de mange serier finder sted.

Er du i Los Angeles, så undersøg muligheden for at komme ind og opleve indspilningen af en tv-serie. Det foregår i en af de mange haller der findes i filmbyerne. Her bliver i placeret med fronten til scenen. I vil blive instrueret i, hvordan i skal forholde jer under indspilningen og vigtigst af alt, hvordan I skal grine på de rigtige tidspunkter. Det lyder mere irriterende end det faktisk er.

Foran jer sidder produceren og kameraholdet. Kulisserne er sat op på forhånd. Det kan være en scene skal optages i et “hjem”. En anden scene på en “skole”. Gulvet vil rotere og på den måde flyttes kulisserne rundt. Samtlige sæt bliver som regel optaget to gange og det betyder faktisk at en serie der varer 30 minutter i fjernsynet kan være op til 8 timer om at blive optaget. Så det er en hel dag der går med det, men det er helt vild sjovt.

Der vil blive serveret lidt mad og drikke undervejs i forløbet og når der er pauser vil der være en komiker der underholder og stiller spørgsmål, så publikum holder humøret højt.

 

Sådan får du billet

Der bliver flittigt delt billetter ud i Universal Studios, men ellers så hold øje på nettet. De mest populære talkshows og serier som Ellen De Generes, Conan O’Brian og Big Bang Theory bliver hurtigt udsolgt. Men prøv alligevel, og ellers vælg en af de mindre populære serier bare for at få oplevelsen. Prøv nedenstående links:

www.tvtickets.com

www.mytvtickets.com

1iota.com/Show/1/Jimmy-Kimmel-Live

www.ellentv.com/tickets

www.drphil.com/shows/page/be_in_the_audience

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>