Derfor skal du ikke krydse grænsen til Mexico

Det er fristende for mange at krydse grænsen og sige at man har været i Mexico. Men der er flere grunde til at I ikke skal gøre det.

Lad os bare komme til sagen, med fire grunde til ikke at krydse grænsen til nabolandet, Mexico.

  1. Biludlejningsfirmaer tillader ikke at man krydser grænsen i en lejebil. Det er noget med forsikring der spiller ind.
  2. Sikkerhed – i grænsebyerne Tijuana og Mexicali er der en del kriminalitet og kan man ikke spansk, så kan man være et nemt offer.
  3. Grænsekontrollen gør at det kan tage lang tid at komme tilbage til USA igen.
  4. Der er ikke meget spændende at se.

Rådet herfra vil være at man i stedet arrangerer en tur til Mexico engang. Det kunne være Acapulco eller den fantastiske Yucatan halvø. Mexico er et helt fantastisk land med en enorm gæstfri befolkning og noget af det bedste mad der findes.

Hvis man er til fantastiske strande, kæmpe resorts og fest og farver er Cancún stedet. Herfra kan man tage en tur ud til Chichen Itza og se Maya templet eller sejle ud til Isla Mujeres. Hvis man er mere til en hyggelig badeby så er Playa Del Carmen vejen frem. Her kan man hygge sig på Avenida 5 og nyde solen på Mamita Beach. Herfra kan man tage ud til Cozumel og snorkle eller tage en dagstur sydpå og se maya ruinerne i Tulum og bade i grotter (cenotes) eller opleve en maya-landsby.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>