Grand Canyon

5000 kvadratmeters storslået stenkløft. 400 forskellige dyrearter. Colorados Rivers 1600 kilometer med klart, rent og turkisfarvet vand. Grand Canyon tager pusten fra de fleste, både gennem sine flotte udsigter men også gennem sine pinefulde vandreruter.

Skal du til Grand Canyon for første gang, så har du sikkert en masse spørgsmål. Det kan vi godt forstå, så derfor har vi efter jeres ønske samlet informationer om verdens vel nok mest majestætiske kløft.

Grand Canyon

Seværdigheder
Her kan du læse mere om, hvad Grand Canyon kan byde på af aktiviteter, der ikke nødvendigvis inkluderer at vandre.

Overnatning
Er du til camping, hoteller eller de for Grand Canyon så karakteristiske lodges? Det kan vi ikke svare på, men vi kan give dig nogle anbefalinger i alle 3 kategorier.

Busture
Er bentøjet ikke helt optimalt til vandreture? Så kan du hoppe ombord på en af de mange busture og blive transporteret rundt af en chauffør.

Trails
Grand Canyons sjæl og ben. Vandreruter er uden diskussion det, som de fleste mennesker kommer for at opleve i Grand Canyon. Her kan du finde en kort beskrivelse af de mest benyttede ruter.

Helikoptertur i Grand CanyonNorth Rim
Lillesøsteren til Grand Canyons turistmagnet South Rim skinner i storesøsterens skygge. Er du til den rendyrkede vildmarksoplevelse, er den nordlige kant af Grand Canyon stedet for dig!

South Rim
Storesøsteren til North Rim, hvis kløfter egentligt taler for sig selv. Her kan du kombinere vildmark med turisme, samtidigt med du nyder udsigten til de mest majestætiske kløfter.

Guidede ture
Til dig, der gerne vil udforske Grand Canyon til fods, men som ikke helt føler dig tryg ved at gøre det på egen hånd, har vi samlet en udvalg af med en professionel guide.

Grand canyon på mulddyr

River rafting
Har du altid drømt om at sejle op ad Colorado River? Colorado River er Grand Canyons sjæl og blod. Her kan du yde i båden, når du ror og samtidig nyde det klare, turkisfarvede vand i alt dets storhed, samt ikke mindst klipper, der ser ud som om, at de vokser ind i himlen.

Indianerreservater
Grand Canyons oprindelige indbyggere. Se og oplev på egen hånd, hvordan de organiserer deres hverdag i balance med deres kultur og livsstil. Måske endda du kan være heldig at få lov at snakke med en af dem?

Helikopterture
Til dig, der gerne vil give den lidt ekstra luksus. Eller måske har du bare slet ikke haft muligheden for at opleve Grand Canyon på andre måder? Vi har samlet et udvalg af helikopterture over Grand Canyon og beskrevet dem ned i detaljen – kun for dig!

SkyWalk
Navnet siger egentligt det hele. Her får du det helt store perspektiv over Grand Canyon og Colorado River fra oven, men uden de pinefulde, udmattende vandreture op og ned ad kløfterne.

Information

Se flere  

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/calitours.dk/public_html/wp-content/themes/parallelus-go-explore/single-destination.php on line 205

Articles

Læs flere  

Kristoffer og Maiken på roadtrip

  Hvad er baggrunden for den rute I har valgt? Vi valgte den klassiske roadtrip-rute, da vi gerne ville opleve det Californien, som man kender hjemmefra, hvis man kan sige det. Med inspiration fra den klassiske road trip-rute så valgte vi dog at sætte vores eget præ på ruten. Det indebar storbyer, natur, oplevelser og seværdigheder. Hele idéen var, at …

Continue reading  

Grand Canyon for børn

Mange familier drømmer om at rejse til det storslåede naturområde Grand Canyon. Men mange bliver holdt tilbage ved tanken om, hvad man egentligt kan lave i Grand Canyon med sine børn og om det overhovedet er sikkert med de mange kløfter osv. Til det lyder svaret: Ja, det er sikkert, og børnene vil også nyde det. Her har vi samlet …

Continue reading  

Lene og Søren på Roadtrip

Hvad er baggrunden for den rute I har valgt? Ruten denne gang var anderledes end første gang, fordi den indeholder alt det vi enten ikke nåede eller ikke nåede nok af sidste gang. Ideen med ruten var storbyfix som start og afslutning på turen – L.A. i starten og Las Vegas i slutningen – og så en masse storslået natur …

Continue reading  

Interview: Nicolai og Jesper på roadtrip i Californien

Nicolai, fortæl lidt om hvordan ideen opstod? Beslutningen om at tage ud på en rejse sammen opstod under Skanderborg Festival, da snakken pludselig faldt på, om vi ikke skulle på ferie sammen engang. Den ene snak tog den anden, og et par måneder senere bestilte vi en rigtig herretur til Californien.   Hvordan foregik jeres rejse? Var det med backpack, …

Continue reading