Hvornår er flybilletten billigst?

Hvornår er det rigtige tidspunkt at købe sin flybillet på? Vi prøver at komme lidt nærmere svaret her!

Rejseportalen Momondo lavede for nogle år siden en stor undersøgelse, der viste at flybilletter i gennemsnit er billigst 53 dage inden afgang og ikke overraskende dyrest på afrejsedagen.

Det er billigst at flyve om tirsdagen og om aftenen mellem kl. 18 og midnat, mens lørdage og eftermiddagsafgange er dyrest.

Modsat charterferier med afbestillingsrejser, så bliver oversøiske rejser sjældent billigere jo tættere du kommer på afrejsedagen. Derfor kan det ikke svare sig at tilmelde sig en prisagent, der holder dig opdateret med prisen på den valgte afgang.

En afgang med et eller flere stop undervejs er ofte billigere, men sørg for at holde ventetiden mellem de enkelte afgange nede til et minimum – dog tidsnok til at nå ud til gaten (tager ofte længere tid i de større lufthavne). Sørg for at hele rejsen laves på en sammenhængende billet, så flyselskabet er forpligtet til at om-booke dig, hvis du misser en afgang grundet transittid eller andet.

Så råddet er at købe billetten i så god tid som muligt og bor du i Jylland, kan du passende se om det kan gøres billigere hvis du flyver fra Hamborg.

Momondo er flere gange blevet kåret som en af de bedste rejsesøgemaskiner og derfor anbefaler vi du bruger dem.

Du kan læse her hvad du selv kan gøre for at reducere jetlag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>