Grand Canyon

Helikoptertur i Grand Canyon

Der findes mange forskellige udbydere af helikopterture til og i Grand Canyon. Her på siden har vi samlet et udvalg af disse ture, der kan købes gennem vores samarbejdspartnere GetYourGuide.com.

I selve Grand Canyon…

… findes der få muligheder for at komme rundt i luften. Så er du allerede i Grand Canyon, eller vil du ikke til Las Vegas “bare” for at flyve henover kløften, skal du spidse ører nu!

Grand Canyon Spirit

Grand Canyon Spirit tager dig med fra selve kløften ud på den vel nok flotteste flyvetur, du kommer til at opleve længe.

Du svæver over Kaibab National Forest, Colorado River, Marble Canyon og Point Imperial, med Painted Desert og Hopiindianernes reservat i baggrunden. Turen starter i Tusayan.

 

 

Men, hvis du er i…

Las Vegas

… er udvalget næsten uoverskueligt. Derfor har vi listet GetYourGuides forskellige bud på en tur over Grand Canyon op efter, hvilken del af Grand Canyon, de flyver over.

South Rim

 

Maverick Airlines’

2 ture byder på Grand Canyon monumenter som; Tower of Ra, Drage Corridor, Kaibab National Forest og ikke mindst Colorado River. Derudover indgår der en luksuriøs frokost ved Bright Angel Lodge eller Mather Point (LIIIINKG).

Hualapai reservation

Den nok mest populære del af Grand Canyon at flyve til. Mon ikke det skyldes SkyWalk og det fantastiske vy udover kløften, som området byder på.

Maverick Helicopters

Maverick Helicopters’ ture til Grand Canyon har alle det tilfælles at du undervejs på turen kan nyde udsigt til Hoover Dam, Lake Mead og Fortification Hill.

budgetturen kan du udover den ovennævnte udsigt også nyde et glas champagne og en forholdvis lav pris 😉

Skywalkturen giver dig mulighed for at prøve Grand Canyons vel nok mest spektakulære udsigtspunkt – SkyWalk. I billetten er der udover indgang til SkyWalk også inkluderedet VIP-transport til og fra SkyWalk fra helikopteren samt et souvenirfoto.

Hualapaituren giver dig mulighed for udover den flotte, flotte udsigt at få et 3-timers ophold i indianerreservatet Hualapai, hvor du bl.a. kan prøve udsigtspunktet Guano Point, eller hike på Highpoint Hike. I billetten er der også inkluderet et besøg på Hualapai Ranch, der bl.a. består af underholdning i form af eksempelvis opvisninger.

wind dancer-turen kan I også nyde den flotte udsigt, før I dykker ca. 10 km ned mod Colorado River, og lander I Hualapai-indianernes reservat, hvor du kan nyde et glas champagne. Hvis du vælger muligheden for solnedgang, kan du nyde synet af solen bag de røde klipper – også kaldet Bowl of Fire, Downtown Las Vegas og The Strip.

 

Papillon Grand Canyon Helicopters’

Har du ikke tid til at lande i Grand Canyon? Så kan Papillon Grand Canyon Helicopters’ tur være et alternativ for dig! Her kan du stadigvæk nyde udsigten over Lake Mead og Hoover Dam, men du får samtidigt også et blik over Mojaveørkenen og Grand Wash Cliffs, der begge befinder sig i Hualapai-indianernes reservat, samt udsigt over SkyWalk og Colorado River.

 

Get Your Guide Tours & Tickets GmbH

Get Your Guide Tour & Tickets GmbH tilbyder dig med et stramt tidsbudget en flyvetur over Grand Canyon, Hoover Dam og Colorado River på ikke mindre end 16 forskellige sprog. Udover dette kan du tilkøbe et souvenir-flycertifikat eller et personligt foto.