Grand Canyon

Hoteller og lodges

Alt efter hvad I vægter højest – bedømmelse eller afstand, er der mange muligheder for at overnatte både i Grand Canyon, tæt på Grand Canyon og på de bedst-bedømte hoteller i området omkring Grand Canyon. Her på siden har vi samlet et udvalg af hoteller, som du kan klikke videre til og booke med det samme!

Hvis I gerne vil bo på hotel i selve Grand Canyon Village, er der kun én mulighed:

Maswik Lodge

2 1/2-stjernet-hotel der ligger i Grand Canyon Village. Det tætteste du kommer på luksus i Grand Canyon med egen restaurant og bar. Derudover har alle værelser eget køleskab og badeværelse. Du skal dog være opmærksom på, at værelserne er ikke-ryger-værelser.

 

maswik lodge grand canyon

(c): flickr.com – gettyuptogo

Ren luksus og 5 stjerner…

… findes desværre ikke i Grand Canyon, men det er tæt på! Her er et udvalg af luksuriøse hoteller, der alle ligger i køreafstand fra Grand Canyon.

Residence Inn by Marriott Flagstaff

3-stjernet hotel med indendørspool 1 1/2 times kørsel fra Grand Canyon.

 

Sonesta ES Suite Flagstaff

Lej en lejlighed med eget køkken og superb-anmeldelser 1 1/2 times kørsel fra Grand Canyon.

 

Little America Flagstaff

1 1/2 times kørsel finder du det familievenlige hotel Little America Flagstaff med både egen bar og restaurant.

Drury Inn & Suites Flagstaff

 

Er det mere dig med 3 1/2 stjernes luksus med indendørspool, halvanden times kørsel fra Grand Canyon? Så er Drury Inn & Suites Flagstaff noget for dig!

 

Tæt på Grand Canyon

Holiday Inn Express & Suites Grand Canyon

Et kvarters kørsel fra Grand Canyon finder du dette 3-stjernede hotel med indendørs swimming pool.

 

Best Western Premier Grand Canyon Squire Inn

Et kvarters kørsel fra Grand Canyon finder du det 3-stjernede Best Western Premier Squire Inn med 2 restauranter og 2 lounges.

 

Grand Canyon Inn & Motel

En halvtimes kørsel fra Grand Canyon finder du Grand Canyon Inn & Motel med udendørspool og restaurant.

 

Holiday Inn Express & Suites Williams

En times kørsel fra Grand Canyon med døgnåbent fitnesscenter og indendørspool finder du Holiday Inn Express & Suites.

 

Ramada Williams/Grand Canyon Area

En times kørsel fra Grand Canyon finder du hotellet Ramada med indendørspool og restaurant.

 

Double Tree by Hilton Hotel Flagstaff

Halvanden times kørsel fra Grand Canyon, beliggende i et bjergområde, finder du Double Tree Resort med 2 egne restauranter.

 

Camping

Er du til friluftsliv og at sove under åben himmel? Så kan det være, at camping i Grand Canyon er lige noget for dig!

Hvor kan jeg campere?

Der er rig mulighed for at campere både på North- og South Rim. Dog anbefales det, at du reserverer plads i god tid. Du kan også campere i Kaibab National Forest-skoven, der ligger lige ved siden af Grand Canyon National Park.

Advarsel: På grund af ekstrem tørke kan du risikere, at campingpladsen er lukket, samt at der er restriktioner på brugen af ild og brændfarligt materiale.

Campingpladser ved South Rim

På South Rim findes der tre forskellige campingpladser:

  • Desert View Campground

Har åbent i sommerhalvåret. Her kan du campere i telt eller autocamper. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er muligt at tilslutte din autocamper til vand, strøm, afløb, mv.. Pladserne bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet. Prisen er $10 pr. nat.

  • Mather Campground

Har åbent hele året. Med en beliggenhed i Grand Canyon Village, tilbyder campingpladsen pladser til campingvogne og autocamper. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er muligt at tilslutte din campingvogn/autocamper til vand, strøm, afløb, mv. Der er dog sanitets faciliteter som vand og træk-og-slip-toiletter. Prisen er $18 pr. nat i sommerhalvåret, udenfor sæson er prisen $12 pr. nat.

  • Trailer Village

Har åbent hele året. Trailer Village er nabo til Mather Campground, og her kan du – i modsætning til hos Mather Campground – tilslutte din autocamper til vand, strøm, afløb, mv.. Prisen er $25 per nat for to personer. Der er en tillægspris på $2 pr. ekstra person.

(c): flickr.com: John and Jean Strother: Vores campingplads på Tanner Beach ved Colorado River i Grand Canyon National Park, Arizona.

Campingpladser ved North Rim

På North Rim findes der to campingpladser, der har åbent i sommerhalvåret;

  • Jacob Lake Campground

Befinder sig ca. 75 kilometer i nordvestlig retning udenfor Grand Canyon National Park. Denne campingplads styres af Forest Service. Prisen er $12 pr. nat. Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.

  • North Rim Campground

Åbent maj – oktober. Befinder sig langs North Rim. På denne campingplads er der plads til både campingvogne eller autocamper, dog skal du være opmærksom på, at det ikke er muligt at tilslutte din campingvogn/autocamper til vand, strøm, afløb, mv.. Der er dog sanitetsfaciliter såsom vand og træk-og-slip-toiletter på stedet.

(c9: flickr.com: AI_HikesAZ. Camping under kløftens grænser på South Rim.

Er du mere til noget “off-road” camping?

Ja, så må du søge om tilladelse først! Det kræver nemlig en tilladelse at campere længere nede i Grand Canyon end kanten. Du skal søge om tilladelse hos Grand Canyon National Parks Backcountry Country Office, de tager desværre ikke imod online- eller telefoniske henvendelser – men de tager dog imod henvendelser på fax eller via post. Tag rigeligt med vand med, da der kun er lidt vand til rådighed i Grand Canyon. Derudover bedes du naturligvis følge parkens politikker omkring skrald og oprydning.

For at beskytte kløften er der kun et begrænset antal pladser tilgængelige, som du kan booke 4 måneder før. De populære pladser (fx Bright Angel Campground ved Phantom Ranch) er typisk taget den dag, de kan bookes. Det er dog også muligt at booke plads på dagen efter først-til-mølle-princippet.

Nogle af herrebutikkerne i Grand Canyon tilbyder guidede backpackerture inkl. tilladelser og udstyr.

Vi håber, du får et godt ophold i Grand Canyon!