Grand Canyon

River rafting colorado river

Turene varer alt mellem 3 og 18 dage, og er mellem 140 – 480 kilometer lange. Turene er virkeligt populære, og folk booker gerne op til et år i forvejen – eller prøver sig ad med last minute reservationer, hvis der nu skulle være nogle aflysninger. De mest populære ture er dem mellem Lee’s Ferry og Diamond Creek, hvor du kan få den “sande” Grand Canyon-oplevelse.

Hvem skal jeg booke tur hos?!

… tænker du sikkert, så vi har samlet en liste med nogle forskellige udbydere!

 

Arizona River Runners

Arizona River Runners har sejlet på Colorado River langs Grand Canyons kløfter siden 1970, og tilbyder bl.a. 3-dages “Escape”-tur, ture på 6,7 eller 8 dage i motorbåd eller ture på 6, 8 eller 13 dage i robåd. Arizona River Runners går meget op i miljøet, og de udstyrer dig med alt, hvad du har behov for på din tur.

 

Grand Canyon Whitewater

Grand Canyon Whitewater tilbyder jer guidede ture på 4-8 dage eller 13 dage i enten motorbåd eller robåd. De forudsætter ikke erfaring med rafting, og udstyrer jer med alt, hvad I har behov for.

 

Tour West Rafting (Grand Canyon Rafting Trips)

Tour West Rafting/Grand Canyon Rafting Trips kombinerer vand i verdensklasse med spektakulære udsigter i en uforglemmelig oplevelse. I får på turen lov til at se ikke kun Colorado River, men også nogle af side-kløfterne og historiske, indianske ruiner, der kun kan tilgås til vands.

 

Hualapai River Runners

Den eneste endagstur i Grand Canyon-området. Hualapai River Runners drives af Hualapai-stammen, der bor i den vestlige del af Grand Canyon, der dog ikke er en del af Grand Canyon National Park.