Grand Canyon

Hvad er SkyWalk?

Det føles som om, du svæver ud over kanten og ned i afgrunden. Men du står sikkert på en brolignende konstruktion 6 kilometer over havets overflade midt mellem de to bredder! Den hesteskoformede konstruktion er lavet af stål og glas, så SkyWalk “går i et” med sine omgivelser, og kan modstå vindstød på op til 160 kilometer i timen i tillæg til jordskælv på op til 8 på Richterskalaen. Glasgulvet gør, at du kan se helt ned til kløftens bund og glaspanelerne gør, at du sikkert kan læne dig frem og virkeligt opleve kløftens storhed.

Den storslåede udsigt introducerer dig blandt andet til:

 • Guano Point

“Living life on the edge”, skriver Hualapei-stammen om Guano Point på deres hjemmeside. Guano Point er helt klart en af West Rims største og farligste udsigtspunkter, men du bliver belønnet med en spektakulær udsigt over hele Grand Canyon. Her kan du også besøge en Hualapai-restaurant, en souvenirbutik og meget mere.

 • Eagle Point

Stedet har fået sit navn efter en stenformation i området, der har form som en ørn. Stedet, hvor SkyWalk befinder sig, har meget mere at byde på end “bare” SkyWalk – fx kan du opleve indianske danse, spise på en restaurant, eller gå på oplevelse i mange af områdets stammeboliger.

 • Colorado River

Floden graver sig vej mellem hele Grand Canyon kløften, den selvsamme kløft som Colorado River har været med til at skabe de sidste mange millioner af år. I tillæg til det er den kilden til liv for de mange indianske stammer, der bor i Grand Canyon.

… og den giver dig naturligvis et krystalklart blik ned i Grand Canyon!

 • SkyWalk Centeret:
  • Centerets åbningstider følger selve områdets åbningstider, som er fra kl. 07 – 19.
  • I centeret finder du bl.a. en café, en souvenirbutik og et amfiteater.

   Svæv henover Grand Canyon – med sikker grund under fødderne.

Transport til SkyWalk

Der er hop-on hop-off shuttle-busser som transporterer dig rundt i området – herunder også op til SkyWalk, der kun kan nåes på den måde.

Pris

 • For at få adgang til Skywalk skal du købe en Legacy Gold-pakke, som Hualapai-stammen sælger på deres hjemmeside.

Hualapaistammen

Hualapaistammen er en statsligt anerkendt indianerstamme, som bor i Nord-Vest-Arizona. Hualapai udtaleles “vahla-pie” og betyder “folket fra de høje fyrretræer”. Deres reservat fylder over 400.000 hektar og består udover dele af Grand Canyon og Colorado River også dele af amterne Coconino, Yavapai og Mohave i Nord-Arizona. Det gør at områdets topografi er meget varieret – den består af både græsslette, tæt skov og robuste kløfter. I højdemeter svinger forskellen også rigtigt meget – lige fra 460 meter ved Colorado River til over 2,2 km på Aubrey Cliffs højeste punkt.

Et indianerreservat i Grand Canyon.