Grand Canyon

South Rim Grand Canyon

Hvad skal jeg se?

Der er som i resten af Grand Canyon rigtigt mange seværdigheder i South Rim. Herunder kan vi for eksempel nævne:

 • Grand Canyon Village

Enden på Bright Angel Trail byder på historiske monumenter, fænomenale udsigter og menneskemængder af dimensioner.

 • Desert View

Udover at kunne byde på et historisk udsigtstårn, er Desert View også et udsøgt sted med udsigt over Grand Canyon og Colorado River.

 • Hermit’s Rest

Souvenirbutik og kiosk i ét, der med sit design og sin konstruktion af sten og træ passer perfekt ind i sine omgivelser. Du finder denne skjulte diamant i den vestlige ende af Hermit Road.

Desert view

Desert View ved South Rim, Grand Canyon.

 

Det næste spørgsmål du stiller dig selv er sikkert…

 

…Hvor kan jeg købe souvenirs?

 • Grand Canyon Village

I Grand Canyon Village kan du købe souvenirs fra Grand Canyon National Park, de mange indianerstammer og Sydvestamerika. South Rim flyder med forskellige shopping-muligheder herunder eksempelvis:

 • Hopi House

Hopi House er en over 100 år gammel souvenirbutik designet af Mary E. J. Colter. Hopi House handler specielt med indiansk håndarbejde som:

Navajotæpper, kachinaer i hopiindianer-stil, Zuni fetisher (afbilleder af dyr, der er graveret i eksempelvis sten), keramik, smykker og t-shirts. I Hopi House er der også et galleri, der sælger indiansk kunst.

 • Lookout Studio

Lookout Studio – der også er designet af Mary E. J. Colter – byder blandet andet på en gårdhave med udhæng, der giver et spektakulært vy over Grand Canyon. Lookout Studio er specialister i sten og fossiller i tillæg til deres andre souvenirs.

 • Hermit’s Rest

En tredje Mary E. J. Colter-bygning på South Rim, der går i ét med naturen og tilbyder et bredt udvalg af souvenirs.

Er du blevet sulten efter at have set på alle de souvenirs? Så er det jo oplagt at spørge dig selv…

…Hvor skal jeg spise?

 • Arizona Room

Befinder sig på den østlige side af Bright Angel Lodge. Åben fra 16:30-22:00 i højsæsonen ligesom der i højsæsonen serveres frokost (særskilte åbningsider). Rimelig udsigt over Grand Canyon.

 • Bright Angel Restaurant.

Befinder sig på Bright Angel Lodge. Uformel atmosfære i restauranten, der tilbyder både morgenmad, frokost og aftensmad.

 • El Tovar Hotel Dining Room.

En fin og fornem restaurant, der server både morgenmad, frokost og aftensmad. Til aften skal du reservere bord, men ellers modtager restauranten ikke bordreservationer. Restauranten giver dig flashbacks til 1910’erne og byder på en rimelig udsigt over Grand Canyon. Pris: omkring $20 for frokost og $30 for aftensmad.

Derudover finder du cafeteriaer på Maswik og Yavapai Lodge. Der er også en delikatesse i Market Plaza i supermarkedet. Derudover byder nabobyen Tusayan også på et hav af spisemuligheder.

El Tomar-restauranten på South Rim, Grand Canyon.

Men alt det mad kan man jo godt gå hen at blive tørstig af, så det springende spørgsmål vil for nogle sikkert være…

..Hvor kan jeg få noget at drikke?

Der er (desværre) ikke mange steder i Grand Canyon South Rim, hvor du kan købe alkohol. Der er dog nogle få, som vi har listet op her:

 • El Tovar Lounge

Som ligger på El Tovar Hotel. Åben året rundt, med udendørsservering i gårdhaven – med udsigt over South Rim åben i højsæsonen.

 • Bright Angel Bar

Ligger på Bright Angel Lodge og har i højsæsonen live underholdning.

 • Maswik Pizza Pub

Ligger i Maswik Lodge. Her kan du bl.a. få pizza, øl og vin og nyde din mad og drikke, mens du ser amerikansk fodbold på deres fladkærms-tv.

Men – tænker du sikkert –

Hvor skal jeg overnatte?

Der er et rigt udvalg af hoteller, hytter og campingpladser både i og udenfor South Rim. Hytterne er dog tit optaget, så mange vælger at have base i Tusayan, som ligger lige udenfor South Rim. Der er også mulighed for at have base i Williams eller Flagstaff, men de byer ligger dog et stykke fra Grand Canyon. Vi har samlet et overblik over dem alle i vores artikel om overnatning i Grand Canyon.

 

Vi håber, du får et god ophold i Grand Canyon South Rim!