Ingen at rejse med? Tag med Contiki

Er du ung, og drømmer om at rejse til Californien, men du har ikke nogen at rejse med? Så tag med Contiki, hvor du er sammen med ligesindede rejsende.

Hvorfor vælge Contiki

Det har aldrig været nemmere at komme afsted. Contiki er verdens førende rejseoperatør, der arrangerer ture for unge mellem 18 og 35 år. Du er garanteret en fed oplevelse, hvor du følges med den samme gruppe rundt på vestkysten. Der er gang i den, men der er også stor fokus på kulturelle oplevelser og spændende seværdigheder. Du skal ikke tænke på ret meget selv. De står for alt det praktiske, og du skal egentligt bare sørge for at huske din kuffert og det gode humør.

 

Du får nye venner fra hele verden

Når I er en stor gruppe, der laver alt med hinanden, bliver man ret hurtigt gode venner, og fordi I er sammen om alle de her fantastiske oplevelser, dannes der mange venskaber for livet. Dem der tager med disse rejser kommer fra hele verden, og har ofte det til fælles, at de er meget sociale og deler samme passion for nye oplevelser.

 

Sådan foregår det

I er en gruppe på op til 25 unge mennesker hvor halvdelen ofte ikke kender hinanden. Så der er masser af muligheder for at få nye bekendtskaber. Det er bare op til dig selv, at få det til at ske. Contiki sørger for al planlægning, lige fra hvor I skal bo til hvor I skal spise om aftenen og hvordan I kommer videre fra sted til sted. Adgang til attraktionerne har de i øvrigt også styr på. I bliver tildelt en tripmanager, der har ansvaret for jer og sammen med chaufførerne og de lokale guides, vil I føle jer i trygge rammer. De kender området lige så godt som de lokale og det er en stor fordel i forhold til at rejse alene.

Disse ture kan du vælge imellem

Explore by day  – live it up by night: Disse ture er til dig der vil opleve noget om dagen og feste om natten.

L.A. to the Bay (12 dage) : I starter i L.A og tager turen til San Diego, videre til Phoenix, Grand Canyon, Route 66 til Las Vegas, Yosemite og slutter af i San Francisco.

Wild Western (14 dage): Samme rute som LA to the Bay hvor I bare får et par dage til sidst til at udforske San Francisco.

Western Highlights (9 dage): Samme rute som de foregående hvor man bare slutter af i Las Vegas.

Las Vegas New Year (4 dage): Skyd nytåret ind i Las Vegas med en gruppe ligesindede unge mennesker.

Los Angeles Explorer (2 eller 4 dage): Oplev det bedste Los Angeles har at byde på.

Priser fra 1525 Euro.


 

Tip #1: En tur med Contiki er nemmere at budgettere med, end hvis du rejser alene, da du kender stort set alle omkostninger på forhånd. Kun flybillet og lommepenge skal der tages højde for. Men hvis man gerne vil have lidt fleksibilitet, så skal man kigge efter noget andet, da Contiki er meget skemalagt.

Tip #2: Contiki har mange flere ruter, hvor man oplever Californien sammen med de andre stater. Men for overskuelighedens skyld har vi ikke nævnt dem her. Du kan læse mere på Contiki.com!

 

Billede af Ozzy Delaney

 

 

 1. Mathilde Nielsen says:

  Jeg er interreseret i at vide hvad explore by day – live it up by Night koster. Og hvornår det foregår osv.

  Mvh mathilde 🙂

  • Mark Andersen says:

   Hej Mathilde
   Beklager det sene svar. Har ikke været så aktiv de seneste dage desværre.
   Da Contiki somme tider ændrer ture og priser, vil vi altid anbefale at man besøger contikis hjemmeside, for at få de mest aktuelle informationer. Du kan klikke på billedet ovenfor, som sender dig ind på deres hjemmeside. Jeg kan ikke finde turen på deres hjemmeside, så det kan sagtens være at den ikke eksisterer mere. Det er noget tid siden artiklen blev skrevet.
   Håber at du finder en spændende tur, og får det sjovt derovre.

   Varmeste hilsner
   Mark

 2. Katja says:

  Hej

  Jeg vil gerne vide mere om jeres grupperejser til usa? Hvilke er der at vælge imellem ?hvad oplever man undervejs ? hvad er varigheden ? og hvornår er afrejse ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>