Las Vegas med børn

Rejser du til Las Vegas med børn, skal i have fundet nogle familievenlige aktiviteter i byen. Vi har samlet en masse forslag til jer her.

Bo på Excalibur og se Riddershowet

Excalibur er et hotel med intet mindre end et riddertema og er dermed et fint valg til børnefamilier. Hotellet er især kendt for Tournament of Kings showet, hvor gæsterne sidder i et efterlignet slot og får en tre retters menu, mens et stort anlagt riddershow står på foran dem. Ridderne kæmper med lanser til hest og skal støde modstanderne af som i middelalderen.

Maden spises med fingrene. Det koster 65 dollars per person og børn under 3 år har gratis adgang. Læg dertil Fun Dungeon, som har mange sjove spil, og du ved hvorfor mange børnefamilier foretrækker at bo på Excalibur.

Tournament of Kings Las Vegas

Billede af Gunther Hagleltner

 

Circus Circus (hotel)

Circus Circus er et andet børnevenligt hotel på The Strip og er bygget med et Cirkus tema. De er mest kendt for deres Adventure Dome som er et stort indendørs område med masser af sjove forlystelser for børn. Man kan med fordel købe en dagsbillet, da de enkelte forlystelser hurtigt løber op.

Hver dag har Circus Circus et gratis cirkus show med et rigtigt højt niveau, og selve scenen er omgivet af ”The Midway” hvor børnene kan vinde præmier i gamle spil, som at vælte dåser – lidt ligesom Tivoli. Kom gerne i god til til cirkus showet, for at få en god plads.

Circus Circus Las Vegas

Billede af Suzy Sivilai

 

CSI – The Experience

Hvis du rejser med større børn, kan de få lov at lege detektiv, i den populære CSI – The Experience, opkaldt efter den populære krimi serie. Her får de en mord-gåde de skal løse og lidt hints med på vejen. Voksne vil nok finde det en smule kedeligt, men for børnenes skyld er det her en mulighed.

CSI - The Experience i Las Vegas

Billede af Franck Mahon

 

M&M’s World

Ligger på The Strip og er en sikker vinder hos børnene. Proppet med den populære M&M’s chokolade i fire etager med god musik. Her kan du blande din egen M&M’s pose og som noget særligt, så kan du få lavet en personlig besked på chokoladen så ”M” bliver udskiftet med din egen tekst eller se den sjove 3D film om Red, der mister sit M i Las Vegas. En sikker vinder hos børnene.

M&M World - Las Vegas

Billede af: Ana Carina Lauriano

 

The Shark Reef Aquarium (Mandalay Bay Hotel)

Shark Reef Aquarium et et enormt akvarie med farlige dyr, der lever under vandet. Det skal forestille et gammelt tempel, der er ved at synke i havet. De flotte glastunneller lader jer komme helt tæt på dyrene og giver en helt speciel oplevelse.

Med mere end 15 slags hajer, komodovaraner og mange andre arter er der nok at se på, og den imponerende samling har også gjort at stedet er blevet akkrediteret i USA. Book eventuelt overnatninger på Mandalay Bay hotellet.

Hajerne Mandalay

Billede af Kennejima

 

Children’s Museum

Et interaktivt  museum hvor børnene kan lære om kunst, kultur og videnskab ved selv at tage del i oplevelserne. Minder om en stor legeplads, hvor der er masser af sjov for børnene. Børnene får en wow faktor så snart de kommer inden for dørene, og der er masser af underholdning til en hel dag.

 

Gondola (Venetian Hotel)

Hotellet Venetian er en kopi af Venedig og her kan i tage børnene med en tur i en Gondol ned gennem den indendørs kanal med udsigt til cafeer og butikker på siderne. En tur varer 15 minutter og bådmanden synger for jer. Loftet er farvet som himlen og arkitekturen omkring jer minder om Venedig, for at give en så autentisk oplevelse som muligt. Hold jer fra den der er udendørs. Det er lidt dyrt, men en sjov oplevelse at give sine børn.

Gondoltur Las Vegas

Billede af Ana Carina Lauriano

 

High Roller

Tæt på hotellet The LINQ finder man High Roller, som er det her store pariserhjul, der giver jer en fantastisk udsigt ud over The Strip og resten af Las Vegas. Den er højere end London Eye og det tager cirka 30 minutter at komme hele vejen rundt. I kan læse mere om hvordan i booker en billet her.

Highroller Las Vegas

Billede af Daniel Ramirez

 

Pinball Hall of Fame

Hvis I ønsker at vise jeres børn hvordan arkade spil så ud, da far var dreng, så er her muligheden. Pinball Hall of fame er en imponerende samling af 200 Pinballmaskiner der virker endnu. Her kan i prøve kræfter med de gamle maskiner og så koster det kun en quater at spille – så man går ikke herfra ruineret.

Pinball Hall of fame Las Vegas

Billede af James Brooks

 

Siegfried & Roys Secret Garden

De blev kendte for deres mangeårige shows med vilde dyr, især den hvide tiger men stoppede i 2003, da Roy blev skambidt under et show og var heldig med at overleve. I stedet har Mirage valgt at hylde duoen med Sigfried and Roys Secret Garden and Dolphin Habitat, hvor i kan se delfiner, hvide tigre og hvide løver for 22 dollars per person. Hvis i hiver den store tegnebog frem, kan i få lov at træne delfiner eller lege med dem.

Siegfried and Roys Secret Gardem

BIllede af Brownpau

 

Volcano (Mirage Hotel)

Foran Mirage hotellet er der hver aften et fiktivt vulkanudbrud med ild, lysshow og fantastisk lyd – optaget ved et ægte vulkanudbrud. Her får ungerne en flot oplevelse og så er det tilmed gratis. Du kan læse mere om det her.

Vulkanen i Las Vegas

Billede af  Kārlis Dambrāns

 

Fall of Atlantis og Streetmosphere

Caesars Palace har et gratis show om myten Fall of Atlantis hvor statuerne kommer ”til live” og kæmper mod hinanden ved fontænen. Det er en flot opsætning som gengives med lyd, og er garanteret noget der fanger ungerne. Det er gratis, og der et show i timen. Når i nu er her, så kan I passende tage Streetmosphere med, de her gadeartister der synger opera og danser som var de i Rom. Dem finder i også ved Grand Channel Shoppes og de dyre forretninger.

23595453200_abbc045569_k

Billede af daryl_mitchell

 

Stratosphere Tårnet og Bigshot

At komme en tur op I Stratosphere tårnet er en oplevelse i sig selv. 350 meter høj og med en udsigt til The Strip, opleves den bedst om aftenen. Noget hele familien vil huske, men skal I have en endnu større oplevelse, kan børnene få lov til at prøve en af de vilde forlystelser på toppen. Big Shot er måske den bedste af dem. Du kan læse mere om dem her.

459727293_6c7fe8dc17_z

Billede af Abir Anwar

 

Madam Tussauds

Hvis I ikke har set den i London, så har Las Vegas fået en stor samling voksfigurer med 100 kendte personer, hvoraf de fleste kommer fra USA. Her kan ungerne få taget et billede med Miley Cyrus, Bruce Willis eller Snoop Dogg.

7361924206_8a051e8967_k

Billede af Andy Payton

 

Fountains of Bellagio

Den imponerende fontæne der danser til lyden af klassisk musik er også en sikker vinder hos børnene. I finder den foran Bellagio og det er gratis. Der er shows hver halve time om dagen og hvert kvarter om aftenen. Læs mere om den her.

Fouintains of Bellagio

 

Ethel M chokolade fabrik

Hvis dine børn elsker chokolade, kan de her komme og se hvordan chokolade laves og smage på det efterfølgende. Det er en sjov og lærerig oplevelse. Chokoladen laves efter den gamle opskrift og håndpakkes. I kan følge med i produktionen gennem vinduerne. Fabrikken ligger et stykke fra The Strip, men så er det også gratis.

4854465225_75f32a428d_b

Billede af Brian Whitmarsh

 

New York Rollercoaster

Rollercoasteren, der hare en topfart på 108 km i timen, finder I ved hotellet New York-New York. Den vil være et sikkert hit hos børnene. Måske I også skal have taget et billede, som I kan grine af bagefter? Når I har taget turen, er der en masse arkade spil i kan fornøje jer med. Læs mere her.

Manhattan Express Las Vegas

Billede af Cliff

 

Wet n’ Wild Las Vegas

Stor vandpark 25 minutter fra The Strip, der har åbent alle dage i højsæsonen juni, juli og august. Uden for den periode er det kun i weekenden, og senere på året vil det være for koldt. Her er der masser at rutschebaner – mere end 20, og nogle helt nye forlystelser såsom The Tornado, hvor I skydes ud i en stormende tunnel, der kaster jer op og ned af siderne. Men uanset hvad, er der masser af underholding for børn i alle aldre og et godt alternativ hvis hotellet pool er for kedelig. Læs mere her.

Wet and Wild Las Vegas

Billede af Ken Lund

 

Fly away indoor skydiving

Giv dine børn en sjov oplevelse i simulatoren, så de får fornemmelse af at skydive uden hverken at skulle ud og finde et fly eller faldskærm. Den kraftige motor med propel kan både gøre så de flyver, falder, svæver og det giver et sug i maven. Sikkerheden er i top og børn i alle aldre er velkomne. Læs mere her.

15242958580_d883eece27_k

Billede af Kennejima

 

Slotzilla Zipline og fried Oreo’s

I Freemont Street er der en zipline som børnene kan tage, enten liggende i “Superman position” eller siddende. Sidstnævnte er knapt så hårrejsende og foregår kun 25 meter over jorden. Folk går under jer og det er en lidt speciel oplevelse. I kan passende tage den om dagen. Om aftenen er der godt gang i den og mange fulde mennesker og pikant underholdning, hvilket flere ikke synes er passende for deres børn. Hernede kan i også guffe nogle friturestegte Oreo’s i jer på Mermaid’s Casino, så bliver det ikke mere amerikansk.

8369083243_18888b90e6_o

Billede af InSapphoWeTrust

 

Serendipity 3

Tag dine børn med på Serendipity 3 og giv dem en frozen hot chocolate og de vil elske dig for det. Den er enorm, men forvent ikke, de gider dele den med dig. Resten af menuen er ret middelmådig, men deres desserter er gode.

4274494490_76480d477d_o

Billede af Betsy Weber

 

Wild Life Habitat

Hotellet Flamingo har en flot samling Flamingoer som du og din familie kan komme ind og se gratis. Der er også skildpadder, pelikaner og andre dyr. Der er fodringstid to gange om dagen, så se om ikke I kan få det til at passe med det.

4668649852_95d573e2f0_b

Billede af Jennifer Morrow

 

The Coca-Cola Store

En lidt overset attraktion men en rigtig fed en af slagsen, især hvis dine børn elsker sodavand. The Coca-Cola Store i Las Vegas giver dig mulighed for at købe en masse fedt merchandise, og endnu bedre, på anden sal, kan i prøvesmage Coca-Cola fra hele verden og jo der er forskel. Det koster lidt at prøvesmage, men alt i alt er det en sjov butik.

171794742_292a5bcab6_b

Billede af Shoshanah

 

Bonanza gift shop

Hvis dine unger skal have en af de der “I Love Las Vegas” trøjer eller andre souvenirs med hjem til vennerne eller familien, så er Bonanza Gift Shop er godt sted at starte med at kigge.

Udvalget er enormt og den påstår selv at være verdens største souvinir butik. Hvis i skal have nogle spillekort med hjem, så kan dem der er mærket (når de er blevet brugt 1 gang i casinoerne) købes flere steder på The Strip og ellers kan i også spørge dealeren om i må få et. Det er gratis og det vil de ofte gå med til.

12227297445_22b67a3dc3_k

Billede af Kennejima

 

Black Canyon River Rafting Tour

Du kan give dine børn en fantastisk oplevelse ned af floden. Det tager cirka 8 timer og er en dagstur. I kan enten selv køre derud eller booke igennem et af hotellerne. Båden har en motor, så I skal ikke gøre andet end at sidde og nyde naturen i det stille vand. Book Grand Canyon Helicopter & Black Canyon Raft Tour from Vegas på Getyourguide.com.

19072946124_0cc1408de5_k

Billede af Lake Maed NRA

 

Blue Man Group

De blå mænd har længe været en fast bestanddel i Las Vegas og deres forrygende show er et af de få, der kan nydes af både voksne og børn. Det har det hele. Musik, farver, kunst og humor. De blå mænd taler ikke, men gestikulerer sig igennem showet og bruger musikken til at kommunikere med. Køb billet til Blue Man show i Las Vegas her

Blue man Group Las Vegas

Billede af Cliff

 

El Dorado Canyon

En time fra Las Vegas ligger der en gammel guldmine, som i kan få en guidet tur i. I får et indblik i livet i den vilde vesten for 100 år siden. Det er ikke så dyrt at komme ned og se den, og I får nogle sjove historier af ejeren.

3364735246_4a5d70309f_o

Billede af Tanya Hart

 

Michael Jackson Show

Kongen af pop mindes med den her fantastiske musical MJ ONE med dans og et stort repertoire af de bedste af Michael Jacksons sange igennem tiderne. Et sikkert hit hos de store børn og voksne. Du kan læse mere her.

14832517008_bc0c303cba_k

Billede af Abi Skipp

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>