Calitours er startet af to drengerøve der har en stor passion for USA og Californien i særdeleshed. Vi har ikke bare rejst en del der, men også boet der i noget tid. Det er stort, det er spændende og det er det hele værd. Ofte har vi hjulpet venner og bekendte med gode råd til at gøre deres Californien-tur uforglemmelig. Det er herigennem ideen til CaliTours er opstået.

Alt for længe har vi syntes, at der manglede en hjemmeside, til dig der står og skal til Californien, men mangler svar på de mange spørgsmål, der naturligvis presser sig på inden afrejse. Vi har selv stået i situationen, og det er utrolig tidskrævende at søge information om hoteller, områder, attraktioner og aktiviteter. Selvfølgelig findes der nogle gode bøger derude, og en række super gode sider om USA som helhed. Men for at gøre det endnu nemmere for dig, har vi samlet al vores viden ET sted, så du hurtigt kan få svar på dine spørgsmål om Californien.

Forhåbentlig vil du undgå at begå nogle af de fejl, vi selv har været igennem. Brug hjemmesiden! Brug fornuften! Og nyd det der venter dig!

Rigtig god tur!

De bedste hilsner,

Jeppe & Mark

Jeppe i CalifornienMark på Road Trip

Lidt om os

Vi har kendt hinanden i mere end 15 år, faktisk siden vores første år på handelsskolen i Viborg. Efter en række år på studie og arbejde hver for sig, gik vi i 2014 sammen om at starte storkøkken-firmaet Cosina ApS, samt bakeoff-udstyr.dk og makeoffice.dk.

Siden da, har vi haft en masse ideer, og derudaf er bl.a. kommet CaliTours.dk og dets søster-sites backpacka.dk og hvorskalmanbo.dk. Begge to er små hobbyprojekter, som vi bruger en del tid på. Derfor forsøger vi at dække nogle af vores udgifter ved hjælp af et par affiliate partnere, hvilket går ud på, at vi henviser til andre hjemmesider mod en kommission, hvis de får solgt noget til dem vi henviser. Du kan derfor støtte vores lille projekt, ved at bruge nogle af de links vi har til hoteller m.m.