Overblikket over de californiske brande

Er du undervejs på roadtrip i Californien, eller skal du snart afsted? Her får du en update på de store skovbrande der i øjeblikket huserer forskellige steder i Californien.

Der har de seneste dage været en del brande forskellige steder i Californien, og det har givet myndighederne store udfordringer med at lukke veje, evakuere og ikke mindst isolere brandende.

I kortet nedenfor kan du se de brande der i øjeblikket er meldt ud på Cal Fire’s hjemmeside. Her kan du læse de seneste meldinger om hvor meget der er brændt ned, og hvor meget brandslukningsmyndighederne har styr på. Hvis du i øjeblikket kører rundt i staten eller skal afsted inden for de næste par dage, bør du følge med i udviklingen.

 

Status på brandene tæt på LA

Der er udbrudt brand i området omkring Calabasas Hills og Topanga meget tæt på Santa Monica og Los Angeles. Hvis I har planlagt at tage et smut forbi dette område, vil vi råde jer til at aflyse og fortsætte ad Highway 1.

Den seneste melding er dog at brandmændene har fået godt styr på det, og inddæmmet hele 80 procent af branden. Flere hundrede evakuerede har allerede fået besked på at tage hjem igen, og vejende er åbnet op.

https://twitter.com/LACoFDPIO/status/739611814741217281

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>