Spar penge på attraktioner i USA med GO City

Go City Card kan købes både i Los Angeles, San Francisco, San Diego og Las Vegas og giver rabat til flere attraktioner.

Hvis i har planer om at besøge flere attraktioner der kræver entre, så kan der være mange penge at spare med Go City, som bl.a. kan bruges i Los Angeles, San Francisco, San Diego og Las Vegas.

I vælger de attraktioner i vil have adgang til. Jo flere i vælger jo større er besparelsen. Når i først har købt kortet, skal I blot vise det ved billetlugen ved den pågældende attraktion. I kan skrive den ud eller have den liggende på jeres smartphone. Hvis I ikke tager kortet i brug inden for et år, får i pengene tilbage.

Hvis I vælger at sammensætte jeres eget program, så sparer i mellem 20% og 30% i forhold til dørprisen, så snart I har valgt to eller flere attraktioner, alt efter hvilken by I køber kortet til.

I kan også vælge Explorer som giver jer mulighed for at vælge mellem tre eller fem udvalgte attraktioner med en god besparelse.

I San Francisco, Los Angeles og San Diego er det også muligt at købe et all-inclusive pass som giver fri adgang til en række attraktioner man kan nå på en dag. Disse kort kan gælde fra 1-7 dage og skal bruges over en 14 dages periode fra kl. 9.00 til 17.30. Det vil sige, at I skal påbegynde den sidste attraktion senest 17.30, for at få den med. Når i først er inde kan I selvfølgelig blive der til de lukker. Samtidig skal I være opmærksom på at der ikke er tale om 24-timers billetter, det vil sige den pågældende dagsbillet udløber ved midnat. Derfor er det en fordel at aktivere kortet ved at bruge det første gang tidligt på dagen.

I kan også vælge nogle af de pakkeløsninger som siden anbefaler.

Kan det bruges?

I vil finde ud af, at de lange afstande, især i Los Angeles, gør, at det er begrænset hvor mange attraktioner I kan nå at besøge på en dag, og det gør all-inclusive kortet knapt så attraktivt, med tanke om at sidste besøg skal ske senest 17.30.

Det er sikkert ikke alle attraktioner på listen du er interesseret i. Så for at finde ud af, om der er god værdi i det for dig, så lav en liste over det du gerne vil se og sammenlign priserne.

Disneyland er ikke med. Billetten til Universal Studios gælder kun i ugedage og ikke i weekenden. Til gengæld kan den opgraderes til en front-of-line billet ved at betale differencen. Den er på 75 $. Det anbefales kraftigt hvis man er der i højsæsonen og ønsker at nå så meget som muligt. Men sørg for at komme tidligt, da der er begrænset antal front-of-line billetter per dag. I kan evt. tage ind i parken først og få en fornemmelse af køen og derefter finde en medarbejder og bede om en upgrade til front-of-line.

Prisbesparelsen, som i får med Go Card  er regnet ud i forhold til det i ville skulle betale i døren, og ofte vil der være en del penge at spare ved at købe adgang til den enkelte attraktion online og derfor kan besparelsen være lidt misvisende.

Der følger en god guidebog og kort med, når i køber Go City. Personligt synes vi selv, der er mest værdi at hente i Go City Explorer. Men når det er sagt, så er vi også ret store fans af deres All California card, hvor man kan tilføje attraktioner fra flere forskellige byer i Californien på dit kort.

Vi har beskrevet mange af attraktionerne under de forskellige byer. Læs mere om L.A, San Diego, San Francisco og Las Vegas.

Det med småt

For Explorer og pakkeløsningerne, skal de valgte attraktioner gennemføres senest 30 dage efter I har brugt kortet første gang (da I besøgte den første attraktion). All-inclusive er 14 dage.

Enkelte attraktioner kræver en reservation (eksempelvis hvor i ringer eller sender en mail til Warner Bros. Studiotur) og i de tilfælde skal der knyttes et kreditkort til. Det bliver kun trukket hvis du ikke møder op.

Ubrugte attraktioner refunderes ikke og kortet er personligt, så det må ikke videresælges eller bruges af en ven.

For Explorer kan i vælge attraktioner undervejs. Det vil sige, at I kan nøjes med at købe et kort til 5 attraktioner og så senere besøge de enkelte på den pågældende liste i finder på hjemmesiden.

Med et 3, 5 eller 7 dages all-inclusive kort i Los Angeles, får i kun adgang til Universal Studios én gang.

Vær opmærksom på at børnekort er for alderen 3 til 12 år.

Tip: Hvis i har planer om at besøge Disneyland, Legoland og Sea World, så kig efter Citypass Southern California i stedet. Hvis du er endnu mere prisbevidst så kig forbi mousesavers.com – de er gode til at have opdaterede rabatter.

Billede af Smart Destinations

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>