Husk rejseforsikring til USA

Husk rejseforsikring til USA. Den kan spare dig for mange tusinde kroner hvis uheldet er ude.

Husk at tegne en rejseforsikring

Vi kan kun understrege vigtigheden i at tegne en rejseforsikring, da sundhedsvæsnet i USA er dyrt for selv mindre behandlinger. Der findes mange skrækhistorier fra ”over there”, om folk der har måttet gå fra hus og hjem for at kunne betale for en operation eller en hospitalsindlæggelse, ene og alene fordi de ikke har en sundhedsforsikring. Det er altså ikke her man skal spare.

I skal være opmærksom på, at forsikringsselskaberne godt er klar over hvad sådan noget koster i USA og derfor vil jeres årsrejseforsikring ofte ikke være dækkende i USA med mindre i tegner en tillægsforsikring.

Hvis man rejser meget kan det svare sig at købe en årsforsikring gældende for hele verden, hvis ikke så koster det ikke alverden bare at købe en forsikring til USA, der dækker de dage man er der.

Hvem anbefaler vi

Jeg har selv brugt Europæiske, Gouda og Safeaway, men du bør undersøge hvilket der er bedst og billigst for dig. Du kan sammenligne rejseforsikringer til USA her. Uanset hvilket selskab du bruger, så skal forsikringen være tegnet og betalt inden du tager afsted. Du skal medbringe policenummer og en kopi af kontrakten under ferien i USA, og samtidig klippe det lille forsikringskort ud med det telefonnummer i skal ringe til, hvis uheldet skulle være ude.

Hvad skal indgå i forsikringen

Det er svært at vurdere om det ene tilbud er bedre end det andet, men vælger man en forsikring der er skræddersyet til USA, så er man sjældent underforsikret. Dette vil være rådet herfra. Det beløb, som forsikringen dækker op til ved hospitalsindlæggelser, varierer meget, og lyder ofte på store summer. Personligt vil jeg dog altid vælge en der er ubegrænset. Det lyder af meget, men lige for at give nogle konkrete eksempler, så kan et plaster koste op til 100 dollars, få fjernet et modersmæke koste 1.000 dollars og en blindtarmoperation 20.000 dollars. Frakturskader med en uges hospitalsophold kan koste 100.000 dollars. Så forestil dig den regning du står med, hvis der sker noget der kræver en længere behandling.

Følgende bør indgå i din rejseforsikring (alle beløb i kroner)

  1. Akut opstået sygdom eller tilskadekomst på rejsen (herunder lægebehandling, indlæggelse og følgeudgifter som hjemtransport) = Ubegrænset
  2. Ansvarsforsikring, hvis du laver skade på andre ting eller andre personer = 10.000.000  ved personskade og 5.000.000 ved tingskade.
  3. En dækning hvis leverandøren går konkurs. Det kunne være hotellet, biludlejningsfirmaet eller andet. Det er en fordel når du selv booker din rejse, da rejsegarantifonden kun dækker køb af pakkerejser eller køb af særskilt konkursdækning.
  4. Afbestillingsforsikring og bagageforsikring er som regel tilvalg. Førstnævnte skal tegnes i forbindelse med købet af rejsen.

Hvis du har en kronisk sygdom eller har været syg de sidste to måneder, er det fornuftigt at få en forhåndsgodkendelse af det forsikringsselskab i vælger inden i tegner den.

Ikke alle forsikringsselskaber dækker rejsende over 71 år. Er du over, skal du kigge efter en seniorforsikring.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>