Sommer OL i Los Angeles

Ifølge LA Times, har Los Angeles forhandlet en aftale hjem med den Internationale Olympiske Komité om at afholde Sommer OL i 2028.

OL kommer til Los Angeles!

I går kunne LA Times fortælle at Sommer OL kommer til englenes by om 11 år. Det bliver altså en gentagelse af de Olympiske Lege fra 1984 og 1932, som også blev afholdt i Los Angeles.

I mange år har det været et problem, at de olympiske byer har kørt med store underskud, og derfor var det kun Paris og Los Angeles der bød ind på legene i 2024.

Der er endnu ikke kommet en officiel udmelding fra den Internationale Olympiske Komité, men det ventes at komme inden længe. Faktisk bød LA ind på OL i 2024 sammen med Paris, men det er lykkedes dem at blive enige om at flytte LA’s kandidatur til fire år senere.

Det estimeres at komme til at koste $5,3 milliarder at afholde OL. Derudover ventes det, at IOC byder ind med op mod $2 milliarder fra sponsor og tv-indtægter. Repræsentanterne fra LA håber sikkert på at kunne gentage succesen fra 1984, hvor de afholdte OL med et overskud.

Hvis du endnu ikke har planlagt din sommerferie i 2028, ja så er det bare med at komme i gang. Tjek vores Los Angeles-side med informationer om eksempelvis andre events og book hotel i Los Angeles hos vores venner på hotels.com!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>