Phils BBQ er lidt et tilløbsstykke i San Diego. Alle kender den. Lidt hypet men bestemt en overvejelse værd, hvis du er til revlsben eller bones som de populært kaldes. Dog skal du være forbedret på, at andre også har hørt om disse legendariske ”baby back ribs”. De er nemlig blevet slow cooked i mere end 5 timer, og derfor er de så møre, at de kan trækkes af benet.
Derfor vil der være 45 – 60 minutters kø ved indgangen uanset hvornår på dagen I møder op. Men når i først inde, er det det hele værd. Man bestiller det man vil have (helt klart baby back ribs) med en eller to sideretter – det vil være en kartoffel af en art og coleslow. Samtidig får i udleveret en kop med gratis re-filll, så i selv kan fylde mere sodavand op undervejs og en vibrerende dims der fortæller hvornår maden er klar.
Baby Back ribs SKAL spises med fingrene. Det grisser lidt, så de har faktisk opsat en vask i restauranten til gæsterne som er flittig brugt. Priserne er meget fornuftige og portionerne er dejlig store, så for de fleste er det svært at spise op.
CaliTours anbefaler Phil’s BBQ!