Citadel Outlets

Hos Citadel Outlets kan du finde dine yndlings tøjmærker til langt under normalprisen.

Shopping i LA

Outlet butikker er populære i USA. I den sydlige del af LA finder du Citadel, som er et kæmpe udendørs center med 130 brand butikker, hvor disse forretninger ligger side om side.

Producenterne springer mellemleddet over og kan derfor sælge tøjet til nogle andre priser end du er vant til. Ofte 30 – 70 % under normal udsalgspris. Derfor kan der være mange penge at spare på mærker som Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Calvin Klein m.m.

Det eneste du skal være opmærksom på, er at sales tax (9,99 %) kommer oven i den pris du ser på skiltet, og bliver lagt til ved kassen. Det hænder at tøjet er anden sortering, så sørg altid for at være ekstra opmærksom på at der ikke er nogle pletter eller fejlsyninger.

Der er 1000 gratis parkeringspladser, men undgå, så vidt muligt, at komme i weekenden, da de lokale også godt kan lidt at shoppe. Udnyt at du er på ferie, og kom om formiddagen på en hverdag – det er knapt så stressende.

Planlæg hjemmefra hvilke butikker I gerne vil se. Du kan finde en oversigt på deres hjemmeside og samtidig se hvilke butikker der har udsalg.