Studios Tours (Paramount – Sony – Warner Brothers)

For filmelskere er det oplagt at se de gamle studier, hvor mange af Hollywood filmene er optaget.

Paramount Pictures Studios Tours

Paramount Studios Tour er det eneste større tilbageværende filmstudie i Hollywood. Her kan du booke en guidet tur, hvor I er en lille gruppe, der føres rundt bag scenerne og får en forsmag på, hvor mange af de mest kendte film, shows og serier er optaget.

Der er tre forskellige ture hos Paramount Pictures:

Studio tour varer 2 timer og giver et spændende indblik i Paramounts historie. Turen koster $55 og er egnet for børn over 10 år. Der er ture hver halve time fra kl. 9.30 til 15.00. Turen skal bookes i forvejen.

VIP-touren varer 4 ½ time og giver dig en full-blown oplevelse med adgang til mange lokationer der normalt ikke er tilgængelig for offentligheden. Det koster $178 per person og inkluderer en frokost. Der er to ture dagligt, enten kl. 9.30 eller 13.00. Billetter skal bookes på forhånd.

After Dark tour varer 2 ½ time og foregår efter mørkets frembrud, mellem kl. 19.00 og 20.00. Turen koster $78 per person. Aldersgrænsen er 12 år og opefter.

Alternativt er der også Warner Brothers studiet der ligger i Burbank, hvor de populære serier Venner og Big Bang Theory hører til. Minimumsalderen for WB er 8 år. Warner Brothers er nok lidt bedre end andre for børnefamilier med deres Harry Potter sektion, men ellers så anbefaler vi, at I vælger ud fra de TV- og filmfavoritter i har.

Hvis I rejser med børn kan det være umuligt at få dem med ind og I vil i stedet skulle søge mod Universal Studios.

 

Billede af Smart Destinations