Las Vegas

Titanic – The Artifact Exhibition

Selvom det er mere end 100 år siden Titanic sank, er det bestemt ikke glemt. Hotellet Luxor har en fremragende udstilling klar til dig.

En udstilling om Titanic med mere end 350 genstande, der sidenhen er blevet bjerget fra skibsforliset og fantastiske rekonstruktioner af nogle af værelserne. Herunder også den store trappe. Det er hvad der venter dig, hvis du tager forbi hotellet Luxor, som ligger i den sydlige del af The Strip.

Det er en anmelderrost udstilling, hvor skibet og hele dens historie vækkes til live igen. Når i går på dækket reguleres temperaturen, så i oplever den som passagererne gjorde, den skæbnesvanger aften i april 1912.

I får indblik i nogle personlige fortællinger fra overlevende. Hvis du er det mindste interesseret i historie, har set filmen eller læst en af de mange bøger, vil du synes den her udstilling er ekstra interessant.

Når i starter får I et boarding pass udleveret med en af passagerernes navn på og lidt ekstra information på personen. Når i når til slutningen af udstillingen skal i selv finde ud af, om personen på jeres boarding pass overlevede eller ej. Det sætter oplevelsen lidt i perspektiv.

Man må desværre ikke tage billeder og telefoner skal være slukkede – det skal man respektere. I kan købe billetter her

Billede af Michael Grey