Venice Beach

Venice Beach er kendt for en tilbagelænet og alternativ livsstil ved stranden.

Venice Beach

Venice Beach er meget mere end blot en flot hvid sandstrand. Det er et samlingspunkt for hippier, kunstnere og andre spændende personer der har en afslappet tilgang til livet. Nogle har en lille bod, hvor de sælger hjemmelavede ting eller souvenirs, der har en bestemt betydning for dem. Hvis du vil undgå klicheen, at komme hjem med en ” I love LA T-shirt”, er Venice Beach stedet hvor du kan finde et godt alternativ.

I Venice Beach kan I sagtens få en hyggelig dag til at gå, enten ved stranden eller ved at gå rundt i området og nyde stemningen. Der er mange unge mennesker der samles for at spille basketball eller stå på skateboard. De er sindssyg dygtige til det og skateboard parken er også en af de mest kendte i Californien.

Muscle Beach

Går I en tur langs strandpromenaden, ser I hvorfor stranden også går under navnet Muscle Beach. Der er udendørs træningscenter ned til vandet, hvor body-builderne træner og generelt er det et område der tiltrækker folk der gerne vil ses. Det var også her en ung Arnold Schwarzenegger trænede, så han samtidig kunne få en naturlig brun farve, som var eftertragtet, når de stillede op til konkurrencerne. I finder ham faktisk portrætteret på en husmur ikke så langt derfra.

Langs stranden kan må få surfing-undervisning af 90 minutters varighed, men det vil kræve et par dages undervisning for rigtigt at få noget ud af det. Så hellere leje nogle cykler og trille ned af cykelstier under palmerne, eller lade jer underholde af gadeartisterne på boadwalken – den lange gade langs stranden. Ønsker I at shoppe, så kig forbi  Abbot Kinney Blvd, der ligger en håndfuld gader derfra.

Tip: Når mørket falder på, kan det være lidt utrygt at færdes i området, men om dagen er der intet at være nervøs for. 

Billede af Klaus Nahr