San diego havn fra luften

Tag en dag ved stranden, hvor du kan snorkle, surfe og solbade, eller udnyt en af de mange attraktioner i byen, såsom San Diego Zoo eller San Diego Old Town.

Man kan tage en hel uge i byen uden at kede sig et øjeblik. Et stærkt lokalt community har skabt et rigt kulturliv med masser af lokale arrangementer og events. Desuden er vejret næsten altid godt. Man kommer sjælden under 10 grader. Og regn, ja det er noget der kun sker mellem oktober og marts. Derfor kan man opholde sig udenfor det meste af dagen, og opleve den sydcaliforniske kultur, der er præget af de latinamerikanske rødder.

San Diego ligger kun 3 timers kørsel syd for Los Angeles, og desuden er der en fantastisk bynær international lufthavn 4,5 km fra Downtown. Så snyd ikke dig selv for muligheden for et par dage i America’s Finest City.

Vejret i San Diego

Californien er kendt for sine mikroklimaer, hvor korte afstande kan give store ændringer i vejret. Dette er ikke mindst tilfældet i San Diego, som er påvirket af sin placering i en bugt.

Stillehavet gør at vintrene er forholdsvis varme og somrene milde. I årets koldeste måned, januar, er der normalt omkring 18-20 Co og i august-september er der cirka 26-28 Co. Hvis du tager få kilometer ind i landet, vil du opleve noget større forskelle i årstiderne, med koldere vintre og varmere somre.

Samtidigt gør havet at der er en nærmest permanent overskyet periode i det sene forår (maj-juni), hvor det er lidt køligere og en smule mere fugtigt i vejret. Dette gør sig dog ikke gældende et stykke inde i landet.

Regn er der ellers ikke meget af i San Diego. Maj til oktober er nærmest regnfri, og over hele året falder der kun omkring 250 mm, hvilket kun er en tredjedel af nedbøren i Danmark.

Få opdaterede vejrudsigter på dmi.dk

Vejret i San Diego 3-9 dage

Billede af Port of San Diego