Las Vegas

Las Vegas er mere end bare gambling og storslåede shows. Her får du et udvalg af de største oplevelser i og omkring byen.

 

Fountains of Bellagio – Fontæne showet

Foran hotellet Bellagio, midt på The Strip, finder du det fantastisk flotte fontæne show, med dansende vandstråler der kan opleves to eller fire gange i timen. Fontæne showet opleves bedst når det er mørkt, hvor det flotte lysshow og den klassiske musik skaber en helt fantastisk stemning. Koreografien styres af nogle avancerede computere og derfor er det aldrig det samme show du ser, hvilket bare gør det endnu mere imponerende. Læs mere her

fountains of bellagio

 

Vulkanen ved Hotellet Mirage

Hør de store brag om aftenen når “vulkanen” går i udbrud foran Mirage. Den ikoniske vulkan, som har prydet The Strip i mange år efterhånden, trækker altid et stort publikum til sig. Den kombinerer lysshow, ild og musik i en flot koreografi, og er en af de største attraktioner i byen. Den er blevet renoveret for et trecifret millionbeløb og lydeffekterne giver en realistisk oplevelse af et ægte vulkan udbrud. Læs mere her

mirage

 

Freemont Street

Freemont Street er det “gamle” Las Vegas, og her hvor det hele startede. I kan passende tage herned en aften og nyde lysshowet og stemningen. Det er også billigere at spise og drikke her, end det er på The Strip.

Det stort anlagte Freemont Street Experience har blandt andet en zipline, så folk suser frem og tilbage over hovedet på jer. Viva Vision light show er en kæmpe skærm i loftet der giver et lysshow der varer 6 minutter og hylder nogle af de største musikere gennem tiderne. Der er rigtig mange gratis koncerter hernede og det minder om en stor gadefest. Rejser i med børn skal i overveje at holde ekstra godt øje med dem, da det ikke kun er stemningen der er i top hos folk, det er promillen også.

Hvis man vil have en guidet tur med en masse spændende historier om de gamle casinoer, så kan man booke det her.

6490413875_87487891c1_z

Billede af Allie_Caulfield

 

Walk the Strip

The Strip er ret lang, men det er utrolig underholdende at gå en tur ned ad den i løbet af dagen, og se hvad der foregår omkring en. The Strip har populært sagt “all kinds of crazy” og her kan du i princippet se det hele. Du finder alt, lige fra Elvis kopier, danse shows, folk der spiller på tomme malerbøtter til freestyle fodboldspillere, der kan en masse tricks. Det eneste irritationsmoment er de her gadesælgere, der konstant prøver at få en dialog med en – men man lærer hurtigt at ignorere dem.

5952270424_558dd21e37_z

Billede af Moyan Brenn

 

Hotellerne

Hotellerne prøver at overgå hinanden i kampen om kunderne, og derfor er hotellerne, både indvendigt og udvendigt, en kæmpe attraktion i sig selv. De fleste af dem slår sig på et tema, og populært sagt så kan du både nå at se Eiffel tårnet, Frihedsgudinden og Venedig på samme dag.

Tag forbi Paris og kom en tur op i Eiffeltårnet og nyd en middag, tag til Venitian og se gondolerne, eller drøm dig tilbage til det gamle Rom og Cæsars tid i Caesar’s Palace. Tag til New York og se Frihedsgudinden, Empire State Building og slut af med en tur i Rollercoasteren. Kig forbi Bellagio der længe var det dyreste hotel i byen, fantastisk indrettet og med en imponerende botanisk have. Hotellet har iøvrigt været omdrejningspunktet i storfilmene Ocean’s Eleven og The Hangover.

MGM er kendt for at have huset nogle af de største sportsbegivenheder i nyere tid og her kan I se løverne gratis. Er i nede ved MGM kan i passende se Luxor på den anden side, som er det her gigantiske pyramide-hotel med den enorme Sfinks, der holder vagt. Lyskeglen eller Sky Beam, der skyder op mod himlen, kan ses i de omkringliggende byer i Nevada på en klar aften.

Steve Wynn’s prisvindende hotel, Wynn’s sætter nye standarder indenfor service og luksus med golfbane, eksklusiv indretning og aftenshowsene ved Lake of Dreams. Det kan nydes fra terrassen – hvis du betaler for en drink.

venetian-562759_960_720

 

The Mob Museum

Mafiaen spillede en stor rolle i Las Vegas og det er der i dag kommet et flot museum ud af. Her fortælles historien om mafiaen, der kom til Las Vegas med hensigten om at lave nogle hurtige penge. Deres indflydelse i USA generelt og verdenen som helhed portrætteres også. På museet kan i se nogle spændende effekter fra dengang og blive klogere på, hvad der skete og hvorfor mafiaen mistede magten. Se mere her.

15945844072_69ff75d9f4_z

Billede af Kennajima

 

Se et show

The Strip er hjemsted for nogle af de bedste Cirque du Soleil shows i verden og generelt er niveauet her enormt højt. Man skal normalt til London, Berlin eller New York for at se noget tilsvarende. Derfor skal man ind og se et show. Om man er til musical, koncerter, komedie eller nyere former for underholdning er ikke så vigtigt. Udvalget er så stort her, og der kommer hele tiden noget nyt til, at ingen anden by rigtigt kan hamle op med Las Vegas på det her punkt. Derfor er det er must, hvis i er i byen. I kan booke shows her.

15562037051_48e944d0e6_z

Billede af Tony Hisgett

 

Stratosphere Tower

I den nordlige del af The Strip finder i Stratosphere Tower, det her store observationstårn, der med sine 350 meter giver dig en fantisk panoramaudsigt til The Strip. Det er også muligt at spise heroppe eller få en drink, hvor gulvet i øvrigt roterer. I kan med fordel tage herop ved solnedgang og nyde den flotte udsigt. Hvis i vil krydre oplevelsen kan i prøve en af de hæsblæsende aktiviteter. Fx kan I springe ud fra tårnet med livline, prøve karrusellen, tage vognen der går mod afgrunden eller det gyldne tårn som i kender fra Tivoli, bare i højere luftlag.

 459727293_6c7fe8dc17_z

Billede af: Abir Anwar

 

Las Vegas skiltet

Det ikoniske “Welcome to fabulous Las Vegas, Nevada” skilt finder du i den sydlige del af The Strip. Det er nemt at tage et billede her og flere vælger også at gøre det. Skiltet blev sat op i 1959 og har siden været et varemærke for byen.

 

las vegas welcome

 

Hvis du rejser i højsæsonen kan det være en god ide at booke billet til nogle af de entré krævende attraktioner hjemmefra. Det bedste er som regel at gå direkte til udbyderen som vi linker til her på siden.
Men man kan også sagtens få et godt overblik over mulighederne i byen og booke igennem Getyourguide.com! De samler mange af udbyderne og formidler nogle gode priser. Vi anbefaler at man holder sig til den engelsk-sproget side, da den danske side ikke altid får oversat indholdsbeskrivelsen rigtigt.


Find aktiviter I Las Vegas her med Getyourguide.com

Find ture i Las Vegas her med Getyourguide.com

Find billetter til shows og andet I Las Vegas her med Getyourguide.com